Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni trener želi Hrvata

Lokomotiva dobila nevjerojatnu ponudu od 18 milijuna eura za svog dragulja?!

23.09.2016., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Soudani, Lovro Majer.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
06.02.2018.
u 08:12

Iako mu mnogi predviđaju nastavak karijere u Dinamu, za njega su zainteresirani i mnogobrojni europski klubovi.

Lovro Majer, nogometaš Lokomotive, jedan je od najtalentiranijih nogometaša u Hrvatskoj. Prošle sezone s 11 asistencija bio je najbolji dodavač u HNL-u, a sa sjajnim utakmicama nastavio je i ove sezone. U 20 nastupa za Lokomotivu zabio je sedam golova i tri puta asistirao.

Iako mu mnogi predviđaju nastavak karijere u Dinamu, za Majera su zainteresirani i mnogobrojni europski klubovi. Skauti ga prate na svakoj utakmici, a talijanski i engleski mediji tvrde da je ove zime stigla izdašna ponuda.

Naime, strani mediji danas donose priču da je za njega zapeo Rafa Benitez, trener Newcastlea, te da je ponudio nevjerojatnih 18 milijuna eura. No, prema izvještajima koji dolaze, Lokomotiva je daj iznos odbila!

23.09.2016., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Soudani, Lovro Majer.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
1/5

Newcastle ima politiku dovođenja mladih igrača punih potencijala. Tako je svojedobno bio na rubu dovođenja Luke Modrića iz Dinama, ali ih je u posljednjih trenutak prestigao Tottenham. Možda ovoga puta ništa ne žele prepustiti slučaju pa su za Majera krenuli s tako izdašnom ponudom.

Komentara 32

Avatar siva_sova
siva_sova
09:32 06.02.2018.

ovaj ima puno više potencijala od halilovića, kovačića ...

Avatar zagorac2
zagorac2
08:25 06.02.2018.

bolje da ode u Dinamo bar godinu dana jer ce ga drug Mamicprodat za najmanje 25 milijuna eura ali i njemu ce napravit veliku placu ko i Pjaci i ostalima prije njega ali i mozda u klub koji je jaci i uspjesniji i za nasu reprezentaciju ce biti dragulj koji ce sjajit - zelim mu jako puno uspjeha u zivotu ali i blagoslova jer bez Bozjeg blagoslova nema niceg

Avatar zagorac2
zagorac2
09:36 06.02.2018.

sad si zamislite da Hajduk ima nekog igraca kojeg neko u svijetu oce i oce platit ne 18 milijuna eura nego 18 milijuna kuna pa to bi ovaj VL pisao mjesecima i cijeli taj zuti novinarski sund bi bio samo o tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije