Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah zabio

Hajrović se svidio u debiju: Jedva sam čekao zaigrati za Dinamo

Izet Hajrović Dinamo
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/5
04.02.2018.
u 15:26

-  Dojmovi su odlični. Jedva sam dočekao ovaj trenutak da odigram utakmicu za Dinamo.

Nogometaši Dinama jučer su u prijateljskoj utakmici igranoj na Maksimiru pobijedili Krško s 2:1. Momčad Marija Cvitanovića nije briljirala, ali je zasluženo došla do slavlja protiv slovenske momčadi.

U tom susretu za plave je debitirao Izet Hajrović koji je odmah zabio za pobjedu, a istaknuo se i s nekoliko vrhunskih driblinga.

-  Dojmovi su odlični. Jedva sam dočekao ovaj trenutak da odigram utakmicu za Dinamo. Danas se to dogodilo. Dobro je to što smo pobijedili i sretan sam što sam dao prvi gol za klub, rekao je Hajrović odmah nakon utakmice.

Novi igrač Dinama u Zagreb je stigao prije nekoliko dana. Dosad je bio igrač Werdera, ali tamo nije dobio pravu priliku. Sad mu slijedi novo dokazivanje.

- Super su svi u ekipi i super su me prihvatili. To mi puno olakšava na početku. Mislim da sam pokazao danas nešto svoje specifične igre, ali imam puno još za pokazati. Zato sam i došao, da pomognem momčadi i da osvojimo prvenstvo i Kup.

Nakon posljednje pripremne utakmice prije početka drugog dijela sezone, Dinamo se okreće nadolazećim natjecateljskim susretima. Prvi je na redu derbi ogled Hrvatski Telekom Prve lige protiv NK Osijeka, u subotu, 10. veljače, u Gradskom vrtu. 

Ključne riječi

Komentara 2

IK
Ikonoklast
19:02 04.02.2018.

Jesu ti se svidjele prazne tribine Izete? Navikni se na njih.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:00 05.02.2018.

Svašta kupuje Dinamo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije