Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Lokomotiva bolja od Varaždina

Lokomotiva - Varaždin
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
04.11.2019.
u 22:06

Lokomotiva je s nova tri boda skočila na peto mjesto s 22 boda, koliko ima i četvrta Rijeka. Bod više ima treći Osijek, a bod manje šesta Gorica. Varaždin je posljednji s 10 bodova, jednim manje od Intera, Istre 1961 i Slavena Belupa

U posljednjoj utakmici 14. kola Prve HNL Lokomotiva je kao domaćin na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Varaždin s 2-1 (1-1).

Lokomotiva je povela u 18. minuti iz kaznenog udarca kojega je realizirao Tolić. Prethodno je upravo Tolića prekršajem u svom kaznenom prostoru zaustavio Đurasek. Varaždin je poravnao pred kraj prvog poluvremena kada je Glavina u 41. minuti preciznim prizemnim udarcem s 20-ak metara pogodio sam donji lijevi kut domaćeg gola. Ipak, u 57. minuti Lokomotiva je postigla pobjednički gol preko Tucija koji je bio najviši u skoku pred varaždinskim golom i glavom s pet metara zatresao mrežu.

Lokomotiva je s nova tri boda skočila na peto mjesto s 22 boda, koliko ima i četvrta Rijeka. Bod više ima treći Osijek, a bod manje šesta Gorica. Varaždin je posljednji s 10 bodova, jednim manje od Intera, Istre 1961 i Slavena Belupa.

 Na vrhu je Dinamo s 31 bodom, četiri manje ima drugi Hajduk.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
14:44 05.11.2019.

Posve očekivano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije