Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kukasti križ na poljudu
Povratak na članak

Pavasović Visković: Sramim se, ali nisam šokiran kao HNS

Spominjanje Hajduka smatra nakaradnim jer je stadion na Poljudu u ponedjeljak predan HNS-u i njegovoj zaštitarskoj službi

Komentari 65

DU
Deleted user
09:56 15.06.2015.

Definitivno ovo nema nikakve veze s naci-ideologijom kako misle vladajuci,vec sukob na relaciji navijaci-HNS,po sistemu tko kome bolje smjesti.

VL
GR
Gradski
09:55 15.06.2015.

kada su iz Vlade govorili da je potrebno isušiti močvaru, onda su iz Saveza po uputi HDZ-a tužili vladu FIFI (vrlo "uglednoj i moralnoj" organizaciji) da se država miješa u sport... onda su ovi odgovorili da se država nema što miješati u sport ... pa mi nije sad jasno ti isti koji su htjeli maknuti državu iz sporta sad optužuju državu (MUP) za ovaj primitiviazm

VL
ME
Meter
09:11 15.06.2015.

Otvoreno i sasvim jasno, dijagnoza je točna

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
10:33 15.06.2015.

To je maslo HDZ-a i HNS-a. Sa tom svastikom je trebalo pokazati i kakti dokazati gdje se nalazi centar "buntovnika". Nije mi samo jasno kako je gradonačelnik Splita i uprava Hajduka bila toliko naivna i dala zeleno svjetlo za odigravanjem te utakmice, kada je HNS sigurno znao da će se utakmica odigrati pred praznim tribinama pa su brže bolje odlučili dan ranije da se utakmica igra u Splitu. Neka se Šuker i Mamić odazovu poligrafu da vidimo da li su to znali i pored toga da li nešto znaju o ovom kukastom križu.

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
10:42 15.06.2015.

Đukac legendo! Zaista ima smisla što pričaš o Titu, ali omanuo si fudbal. Smatram da je ovaj kukasti usmjeren protiv HNSa i način obračuna sa vrhuškom HNSa. Logika je jednostavna, mrzi se HNS, deru se fašistički uzvici i nose fašistički simboli jer UEFA kažnjava HNS zbog toga, pa je pitanje tko će duže izdržati, ovakav sastav HNSa ili repka neizbačena iz natjecanja. Na žalost, trpe dečki koji igraju za reprezentaciju i mi gledatelji koje ta njihova borba ne zanima baš previše.

VL
DU
Deleted user
10:46 15.06.2015.

Potpuno iskreno pozitivan clanka od gos.Viskovica……...

VL
BU
budagigo
15:55 15.06.2015.

I vi titrate torcidi i uvlačite im se u guicu kada viču sve i svašta,bacaju banane,huču npr.sammiru,mašu južnjačkom zastavom.to su za vas najbolji navijači na svijetu pavasoviću.normalno je da se spominje haYdUk jer to je vaš stadion,torcida su vaši navijači,a svi ste vi sluge saveza komunista hrvatske(esdepe)koji vlada vašim spalatom i vas je pospremio u mali đep.krivac za ovu aktivističku provokaciju,za milanski incident,za svu silu incidenata i za loše stanje u nogometu krije se u vašim redovima i u redovima partije čiji ste sluge.

VL
ĆA
ćaćaća
13:05 15.06.2015.

udbaši koriste navijače u borbi protiv hns.a a prikazuju to kao nešto drugo..naravno uvijek nastrada hr narod..

VL
UR
urbanum
11:43 15.06.2015.

Količina besmisla koje se valja medijskom kaljužom u povodu kukastog križa govori o elementarnom neznanju i nepismenosti koja vlada javnim prostorom. Optužiti svoje protivnike ( političke ili bilo koje druge ) 2015 godine i još na valu imbecilnih vjetrova dokazivati svoj "antifašizam" spada u dno javnog trabunjanja. jedan smišljeni perverzni čin koji je za cilj imao kompromitaciju izbornog protivnika ( HDZ i koalicija ) i rušenje HNS kao institucije koju vlast nikako ne uspijeva sebi podložiti nije ništa osim perverznog čina. Nitko u ovoj zemlji tko se bavi iole odgovornim poslom ne razlikuje so od rugih po tome što bi slijedio Nacional-Fašističke mitove i praksu. Onih pak koji se ne libe perverznih manipulacija kojima prikrivaju jad i bijeu današnje Hrvatske očito ima. Čak i tamo gdje je to u civiliziranom svijetu nezamislivo. Pripisivati HNS i njenom vodstvu fašističke i slične osobine je također perverzno i na kraju će se sasvim sigurno razbiti o glavu onima koji osim perveznih manipulacija druge argumente ili ideje nemaju. Ovako podmetanje kukastog križa i "antifašistička" galama nisu do varijacija na palež Reichstaga upravo samih hitlerovaca koji su palež koristili za hajku i progon upravo protiv komunista i njemačke ljevice! Ova današnja farsa utoliko je jezivija jer govori kako između užasa hitlerovih nasilnika i današnje polupismene hajke protiv "krivaca" za Poljud ima manje razlike no što bi trebalo biti. Toliko elementarnog neznanja i toliko medijske sramote kao ovih dana u hrvatskim medijima nisu do dokaz kolektivnog ludila koje manijakalno bježi od stvarnosti i gospodarske propasti. Tu jedan novinarčić tipa Flak nije do stara konzerva na vjetru

VL
LE
LeonardS
08:47 15.06.2015.

Zamislite HNS se čudi, možda je zato umjesto zaslužnih sportskih djelatnika dovedeno par komada cice-mice da ublaže bol praznog stadiona

VL
VA
vadis
16:20 15.06.2015.

Sve dolazi na naplatu. Predsjednica KGK na povike "za dom spremni" izjavljuje da je atmosfera bila sjajna. Op cup tup pa kukasti kriz. Ustastvo je bilo zlo (ne ideja stvaranja hrvatske drzave) radi progona i masovnih ubojstva, Komunizam i Tito su bili zlo (ne u ideji bratstva i ravnopravnosti) u izvedbi, radi progona i masovnih ubojstava. Sve zlocine se mora osuditi bez obzira tko ih je pocinio. Nema zlocina koji se moze opravdati, zlocin je zlocin.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
13:54 15.06.2015.

Sad peru ruke, a jasno je da Hajduk stoji iza većine huligana i to su i jasno pokazali odbijanjem odigravanja derbija. Što se tiče Šuprahe, on jel egalno izabrani predstavnik županije!

VL
ŽU
žuti
15:27 15.06.2015.

Gospodin sa samo jednim imenom i nekoliko prezimena je jedan od fitilja koji je potpalio bombu zvanu, za propadanje Hajduka najveći su krivci u Zagrebu, HNS, Mamić.......! Da ima obraza i malo srama stidio bi se pojaviti na ulicama Zagrebaa i zagrepčanima pogledati u oči, nakon svega izgovorenoga u posljednje vrijeme otkako je u Upravi Bilih! Nažalost Hrvatska je puna takvih i sličnih bezkičmenjaka!

VL
RZ
Rocky.Zg
08:41 15.06.2015.

I mene je sram cijeloga svijeta, ali ni ja nisam iznenađen. Institucije države nista ne poduzimaju protiv hns mafije sa mamicem na čelu, i rodio se pokret otpora. Ovakve akcije ce se na zalost nastaviti u zemlji i u inozemstvu, sve dok cijelo vodstvo hns ne odstupi. Da imaju imalo morala i obraza, sami bi otisli. A ovako nas ceka jos ovakvih sramotnih događaja.

VL
BI
biokovo
12:35 15.06.2015.

U Mantilu na 30 stupnjeva, covijeku hladno, Ili kemikalije cuva da se ne vide?

VL
KA
kasuv
19:21 16.06.2015.

koliko se sječam prije nekog vremena pavasović je prije odluke dinama da na stanijon ne mogu uči huligani koji su već registrirani u policiji neka se izjasni lp

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:32 15.06.2015.

Pokaži ruke da se vidi kak ti je kemikalika nagrizla manikirane prstiće jer si to ti i tvoji pajdaši krimosi napravili !!!! Više te nitko neće za advokata pa se sad guraš svom silom u Hajduk, htio bi biti Hajdukov Mamić ali nisi ti Zdravku ni do koljena. A vjerojatno ti je crtanje svstike bila inicijaci u Hajduk 😁 !!!!

VL
Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
12:38 15.06.2015.

pavasoviću,bolje da si šokiran,jer pandorina kutija je otvorena,tako da ako sa vama ne budu zadovoljni isto ce niknut isti taki na drugoj strani travnjaka!ako se ne nadju odgovorni,cisto sumnjam da nece sa tim nastavit na bilo kojem stadionu!

VL
DU
Deleted user
08:38 15.06.2015.

Ako ce mo realno.. .i vi ste gospodine P. dijelom svojih izjava krivi za ovakav cin... igranje vatrom i paljenje razdora je gadan bomerang...a zasto? Da bi odredjena skupina ljudi iz Splita i okolice preuzeli kontrolu nad Ajdukon i cijelom njegovom pote cijalnom imovinom po uzoru na Maminja na kijega najvise vicete. I sto sad. ...kada kazne reprezentaciju....mislite da nece i Poljud...Hajduk...a prosuli ste s. razdora i mrznje

VL
MA
mamarti
16:02 15.06.2015.

Ljubo svaka ti je namijestu

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.