Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kukasti križ na poljudu

Pavasović Visković: Sramim se, ali nisam šokiran kao HNS

Ljubo Pavasović Visković
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
15.06.2015.
u 08:09

Spominjanje Hajduka smatra nakaradnim jer je stadion na Poljudu u ponedjeljak predan HNS-u i njegovoj zaštitarskoj službi

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, član aktualnog i kandidat za novi Nadzorni odbor Hajduka, kaže da ga je sram zbog kukastog križa na Poljudu.

– Učinjena je golema šteta Splitu, Dalmaciji i Hrvatskoj. To je odvratan čin jer je pod tim simbolom učinjena užasna bol i patnja – kaže odvjetnik. Na upit je li problem i u ranijim neadekvatnim reakcijama HNS-a koji je minorizirao slične izgrede, rekao je:

– Ne dijelim njihovu šokiranost ovim događajem jer HNS nije imao snage ranije se obračunati sa stvarima takve vrste. Dužnosnici HNS-a sve su vrijeme govorili o veličanstvenoj atmosferi, a kad nas UEFA kazni, čudom se čude. Da su se ranije dosljedno postavili, sada bi lakše mogli ovo sramotno djelo pripisati nekom idiotu, jer ovo je bilo nemoguće predvidjeti i problem ne bi bio takav kakav jest. Kad se na stadionu skandiralo “za dom spremni”, jedino se predsjednik Hajduka Marin Brbić jasno ogradio – kaže Pavasović Visković.

Spominjanje Hajduka smatra nakaradnim jer je stadion na Poljudu u ponedjeljak predan HNS-u i njegovoj zaštitarskoj službi. A to što nije bilo predstavnika Hajduka na utakmici dogodilo se samo zato što je HNS odbio ukloniti Alojzija Šuprahu iz lože, a oni ne mogu s njim sjediti nakon što je alkoholiziran napao predsjednika Hajduka Brbića. Prozivanje HNS-a filijalom HDZ-a s obzirom na okolnosti smatra neumjesnim politikantstvom.

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

>> Svastiku su namjeravali staviti na centru, ali nešto je počinitelje omelo

Komentara 65

DU
Deleted user
09:56 15.06.2015.

Definitivno ovo nema nikakve veze s naci-ideologijom kako misle vladajuci,vec sukob na relaciji navijaci-HNS,po sistemu tko kome bolje smjesti.

GR
Gradski
09:55 15.06.2015.

kada su iz Vlade govorili da je potrebno isušiti močvaru, onda su iz Saveza po uputi HDZ-a tužili vladu FIFI (vrlo "uglednoj i moralnoj" organizaciji) da se država miješa u sport... onda su ovi odgovorili da se država nema što miješati u sport ... pa mi nije sad jasno ti isti koji su htjeli maknuti državu iz sporta sad optužuju državu (MUP) za ovaj primitiviazm

ME
Meter
09:11 15.06.2015.

Otvoreno i sasvim jasno, dijagnoza je točna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije