Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan pad

Ljubavnica zadala posljednji udarac nogometašu: On je napaljeni lažljivac!

Chloe Saxon
Foto: Facebook
1/7
14.03.2016.
u 11:35

Adam Johnson živi posljednje dane na slobodi zbog obljube 15-godišnje djevojčice. Priču donosi tjednik Max!

Čitav život srušio mu se preko noći. Ostao je bez kluba, 4,5 milijuna eura godišnje “teškog” ugovora, ostat će i bez tri milijuna eura vrijedne kuće, napustila ga je i nevjenčana supruga Stacey Flounders koja mu je držala stranu sve dok na suđenju nije priznao kako je poljubio djevojčicu koju je upoznao preko Facebooka i sa sobom odvela njihovo dijete. Umjesto s reprezentacijom Engleske na Euro idućeg ljeta, jedino mjesto na koje će putovati bit će u zatvor. I u njemu će provesti dugo, dugo vremena.

Adam Johnson živi posljednje dane na slobodi nakon što mu je sudac savjetovao da se poslije osuđujuće presude pozdravi s obitelji jer će na dulje vrijeme u iza rešetaka, možda čak i na maksimalnih 10 godina. Suparničkim navijačima seks-skandal sjeo je na volej, u melodiji legendarne “Another Brick in the Wall” pjevaju: “Johnson, leave those kids alone”. Čak mu se i dojučerašnji suigrači rugaju iza leđa. U svlačionici Sunderlanda u tijeku je interna kladionica u kojoj se nogometaši klade na duljinu Johnsonove kazne.

A posljednji čavao na Johnsonov lijes zabila je njegova bivša ljubavnica Chloe Saxon. Bujna manekenka, koja je ime počela graditi nakon što se fotografirala za kultnu treću stranicu The Suna, Johnsona je opisala kao “napaljenog lažljivca”. Štoviše, otkrila je kako ju je zimus pokušao odvesti u krevet tvrdeći kako nema ni ženu ni dijete.

– Pravio se da mu obitelj ne postoji, što je bolesno – ispričala je Chloe.

>>Skandal u Engleskoj! Reprezentativac uhićen zbog seksa s 14-godišnjakinjom!

Komentara 13

DU
Deleted user
12:14 14.03.2016.

engleske sponsoruse su inace jako postene

MR
MRUDante
14:11 14.03.2016.

biser novinarstva! živio večernjak! dajte nam još ovakvih genijalnih tekstova!!!

Avatar carlz.bromsom
carlz.bromsom
16:04 14.03.2016.

naguravači kožne krpenjače i sponze---spas čovječanstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije