Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Liverpool se nada da će se ukazati njihov Viduka i srušiti City

Everton
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.05.2014.
u 11:05

U Premiershipu se već događalo da rivali pomažu jedan drugome u borbi za naslov. Naime, u sezoni 2002./03. Manchester United je bio u identičnoj situaciji kao sada Liverpool, a naslov mu je donio Leeds.

Kada ovisite o “neprijatelju” situacija sigurno nije idealna, a upravo u takvoj situaciji je Liverpool. Redsima je za naslov potreban kiks Manchester Cityja u današnjoj utakmici (18.30 sati) s Evertonom, inače velikim Liverpoolovim gradskim rivalom.

– Uopće ne razmišljam o Liverpoolu, svejedno mi je hoćemo li mu pomoći da dođe do naslova. Želimo pobijediti jer se još borimo za Ligu prvaka iduće sezone – poručio je trener Evertona Roberto Martinez.

U Premiershipu se već događalo da rivali pomažu jedan drugome u borbi za naslov. Naime, u sezoni 2002./03. Manchester United je bio u identičnoj situaciji kao sada Liverpool, a naslov mu je donio “mrski neprijatelj” Leeds, koji je u zadnjem kolu s 3:2 pobijedio vodeći Arsenal. Junak navijača Uniteda bio je Hrvat Mark Viduka koji je zabio Seamanu za pobjedu 3:2 protiv topnika u 88. minuti. Navijači Leedsa svojim su igračima uoči utakmice poručivali da ne smiju pobijediti Arsenal, no Viduka, Kewell i društvo igrali su sportski.

U današnjem finalu Talijanskoga kupa sastaju se Fiorentina (Rebić ozlijeđen) i Napoli (Radošević na klupi).

U Rusiji se pak igra vjerojatno odlučujuća utakmica za naslov. Tri kola prije kraja Zenit ima bod više od Lokomotiva, a u nedjelju igra s njim u gostima. Lokomotiv će biti bez Ćorluke (žuti kartoni).

>> City rutinski pobijedio Crystal Palace i nastavio borbu za naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije