Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA

Liverpool ovako loš start u prvenstvo nije imao punih 50 godina!

Steven Gerrard
Reuters/PIXSELL
15.12.2014.
u 08:31

Prošle sezone su na 38 prvenstvenih utakmica zabili 101 gol, a ove sezone su nakon 16 utakmica uspjeli zabiti samo 19 puta.

Lošiji start u prvenstvo Liverpool nije imao punih 50 godina! Toliko je prošlo otkako su Redsi još tamo u sezoni 1964./1965. osvojili bijednih 16 bodova nakon 16 kola.

Puno bolji nisu ni ove sezone, imaju 21 bod i gledaju iza momčadi kao West Ham, Newcastle, Swansea, Southampton i, naravno, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal i Tottenham. Teški su ovo dani u Liverpoolu.

Liverpool je prošlu sezonu završio na drugom mjestu, a trener Brendan Rodgers ovog je ljeta na pojačanja utukao više od 100 milijuna funti, no za sada niže samo neuspjehe i otkaz mu 'visi nad glavom'. Teško je shvatiti kako netko može baš toliko pogriješiti, posebno jer je već s dovođenjem Marija Balotellija bilo jasno da to ne može biti dobra odluka.

Također, koliko je Liverpool nemoćan dovoljno govori podatak kako su prošle sezone na 38 prvenstvenih utakmica zabili 101 gol, a ove sezone su nakon 16 utakmica uspjeli zabiti samo 19 puta.

>> Manchester slomio Liverpool s tri komada, Lovren igrao cijeli susret

Komentara 1

QQ
qqq
09:28 15.12.2014.

Ne znam kako inače igra Liverpool, ali protiv MU su igrali 3-4-3, pa nije čudno što su šuplji u obrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije