Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JEDINI

Slavni trener za Dinamovog dragulja daje 10 milijuna eura

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
30.09.2018.
u 16:31

Spominje se da bi ponuda s Anfielda mogla stići u Maksimir već ove zime jer Klopp želi preduhitriti druge velikane, a navodno bi početna ponuda iznosila 10 milijuna eura

Dani Olmo ove se sezone prometnuo u vođu Dinama iako ima tek 20 godina. Španjolac je i prošle sezone pokazivao veliki talent, a odlaskom Soudanija postao je glavna uzdanica trenera Bjelice.

Jasno, njegove odlične igre nisu prošle nezapaženo kraj skauta europskih velikana pa je tako sve više zainteresiranih za nadolazeću zvijezdu.

Dani Olmo
1/8

Španjolski i engleski mediji tako su objavili vijest da je za njega zainteresiran Jürgen Klopp koji bi ga rado vidio u Liverpoolu. No zainteresiran je i Milan, ali Španjolci otkrivaju da bi se modri dragulj radije pridružio Maneu, Salahu i Firminu u redsima.

Spominje se da bi ponuda s Anfielda mogla stići u Maksimir već ove zime jer Klopp želi preduhitriti druge velikane, a navodno bi početna ponuda iznosila 10 milijuna eura. Međutim, to neće zadovoljiti apetite ljudi iz Maksimira koji bi u početku tražili 25 milijuna eura.

Olmo je prošao Barceloninu školu, bio je kapetan kadetske momčadi, a u Dinamo je stigao 2014. godine. Ima 14 nastupa za mlađe uzraste španjolske reprezentacije, a u posljednje vrijeme razmatrala se mogućnost da postane reprezentativac Hrvatske. 

>> Pogledajte i dojmove novinara Večernjeg lista koji je bio na dodjeli nagrade Luki

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
17:03 30.09.2018.

Hajmo Dečko za Hrvatsku !!!!! Imaš sjajnu Budućnost !!!! Bravo Hrvatska

Avatar bianconeri_zg
bianconeri_zg
05:50 01.10.2018.

za 10 milijuna mogu dobit set lopti i potpisane kopačke od olma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije