Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na treningu

Reagirali su zaštitari i policija: Gledatelji s tribine vrijeđali Livaju

Dugopolje: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/12
05.06.2023.
u 19:05

Livaja je krenuo prema tribini želeći se razračunati s jednim gledateljem. Spriječili su ga suigrači i pomoćni trener Vedran Ćorluka. Reagirali su zaštitari i policija, sve je ostalo na prepucavanju i situacija se vrlo brzo smirila.

Ozračje na treningu reprezentacije nakon objave popisa igrača za utakmicu Lige prvaka protiv Nizozemske pokvario je ispad nekolicine gledatelja koji su s tribine počeli vrijeđati Marka Livaju. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije, pogledaj stolice na istočnoj tribini", začulo se na Rujevici.

Na tribinama s druge strane još uvijek su izgorene stolice nakon finala kupa. U tom trenutku Livaja je krenuo prema tribini želeći se razračunati s jednim gledateljem.

Dugopolje: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/12

Spriječili su ga suigrači i pomoćni trener Vedran Ćorluka. Reagirali su zaštitari i policija, sve je ostalo na prepucavanju i situacija se vrlo brzo smirila. Izbornika Zlatka Dalića incident je uznemirio. Došao je odmah pod tribinu želeći smiriti situaciju

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, izbornik je ranije objavio popis igrača za polufinale Lige nacija u kojem će Hrvatska igrati protiv Nizozemske. Dalić je morao do ponoći obznaniti sastav bez jednoga otprije pozvanog igrača, a odlučio se za napadača Augsburga Belju, koji će tako biti dostupan za završnicu EURA igrača do 21 godine.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Rujevici

Komentara 46

Avatar De Jure
De Jure
20:58 05.06.2023.

Kome je uopće palo na pamet voditi reprezentaciju u taj komunistički grad u kojem je već gotovo 80 godina na vlasti SDP, grad koji Hrvatima zabranjuje referendume, zabranjuje Thompsona, zabranjuje desničarima ulazak u kafiće, grad koji se ponosi petokrakom na zgradi i brodom Tita, osim toga taj maleni stadion na Rujevici ima kapacitet za jedva 8 tisuća gledatelja, a nije pun kad igra reprezentacija, da ne dođu navijači iz drugih krajeva Hrvatske bio bi praktički prazan, da ne spominjem niz teških incidenata njihovih huligana.

KO
Kobilak1
19:22 05.06.2023.

Oduvijek je bilo: dobro se dobrim a loše lošim vraća. Loše radit a dobrom se nadati ne ide.

LL
lijepa_li si
20:15 05.06.2023.

hrvatska reprezentacija je uspješna zato što za hrvatsku dišu, zajedno, svi kao jedan.. to je ono što smeta svakojakim personama, isušiteljima, kritičarima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije