Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka nakon finala

Livaja: Ostajem u Hajduku, dovedite prava pojačanja! Uvijek kiksamo kad treba stići Dinamo

25.05.2023.
u 00:43

- Posebno je lijepo sada vidjeti one koji slave prvi trofej s Hajdukom. Nadam se da će u budućnosti slaviti češće i da ćemo donijeti prave odluke kako bismo bili još bolji protivnik.

Marko Livaja slavio je burno na Rujevici svoj drugi naslov s Hajdukom. I u tom slavlju debelo pretjerao, kad je u jednom momentu uzeo megafon u ruke i započeo pogrdno skandiranje prema navijačima Šibenika. Najbolji igrač Hajduka i reprezentativac Hrvatske poslao je krivu poruku, nije mu to došlo do glave ni kasnije u razgovoru s novinarima, kada je imao priliku da se zbog glupog poteza ispriča pred mikrofonima. Isprika je izostala, ali ne i posebna poruka navijačima Hajduka.

- Da, sigurno ostajem u Hajduku. Ponuda uvijek ima, ali se njima ne opterećujem. Dok sam zadovoljan u klubu i dok igram s guštom i iz ljubavi, a uvijek sam igrao samo iz ljubavi, nikad za novac... Da, ostajem i sretan sam. Nadam se da će i onaj najvrjedniji trofej doći u Split budućnosti, rekao je Livaja nakon pojede protiv Šibenika koju je zapečatio golom iz penala u sudačkoj nadoknadi. 

S Danijelom Subašićem predvodio je slavlje i nije se štedio. Livaja obranu Kupa ne smatra manjim dosegom od naslova koji su osvojili lani, iako je tada intenzitet veselja na ulicama bio puno žešći. čekali su Splićani na to ipak dugih devet godina. Otkad je Livaja došao u klub i debitirao baš ovdje na Rujevici, prekinuta je odmah crna hajdučka serija u Rijeci, a navijači splitskog kluba sve češće imaju razlog za feštu. Onu najveću još čekaju, a zbog nje ostaje i Livaja koji je već ranije govorio da se ne namjerava ostaviti nogometa dok na Poljudu ne proslavi naslov prvaka. 

- Nisam jedini koji večeras opet slavi, ima dosta igrača koji su i lani bili tu, ali posebno je lijepo sada vidjet one koji slave prvi trofej s Hajdukom. Nadam se da će u budućnosti slaviti češće. Baš svaki trofej je bitan, u svakom klubu. Imali smo veliku želju uoči finala Kupa zbog neuspješne sezone, bilo je mjeseci u kojima smo izgledali i igrali baš loše. Pošteno smo osvojili i zaslužili ovaj trofej. Bili smo strpljivi, kao i u posljednjih sedam-osam utakmica i vidi se napredak u igri. Ipak, imamo još puo toga učiti. Sad nismo pod pritiskom, kao kad smo igrali prvenstvo i kad god smo trebali uloviti Dinamo, uvijek bismo kiksali.

Pitanje je uvijek isto, kakav će biti Hajdukov prijelazni rok jer za ravnopravnu borbu s Dinamom trebaju im prava pojačanja, a prije svega nova obrana.

- Ne bih sad o tome, još je rano za priče o transferima, ali taj posao je ionako na predsjedniku, sportskom direktoru i treneru. Mi smo svjesni svojih grešaka i vjerujem da ćemo na ljeto napraviti prave odluke, dovesti prava pojačanja i biti još ozbiljniji protivnik nego ove sezone, jasno je poručio najbolji Hajdukov igrač koji je pred kraj sezone u napadu dobio potporu u razigranom Janu Mlakaru, no ako se Nikola Kalinić oprosti, što je izgledna opcija, tražit će se i dodatna opcija u ofenzivnom dijelu momčadi. 

No, prije svega toga, Hajdukovci će dobro proslaviti i u nedjelju, opet protiv Šibenika, na svom stadionu odigrati zadnju partiju prvenstva i još jednom se zahvaliti navijačima na podršci.

ij

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije