Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKAO SE

Livaja objasnio zašto neće igrati za Hrvatsku

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
06.06.2023.
u 19:38

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje.

Marko Livaja odlučio je da neće igrati za Hrvatsku na završnici Lige nacija idućeg tjedna. Najbolji igrač HNL-a vatrene napušta nakon jučerašnjeg incidenta na treningu na Rujevici.

Događaj s više od tisuću gledatelja pretvorio se u sve samo ne u ono što su očekivali. Dok su se igrači dodavali loptom, jedan je gledatelj Livaji dobacio: "Što se ne trudiš, konjino" i "J... ti majku." Napadač Hajduka nije izdržao i popeo se na ogradu da bi mu odgovorio uz povike: "Šta je, šta je, šta hoćeš?".

Livaja danas nije bio na treningu, a s javnosti je podijelio svoja razmišljanja i objasnio zašto se povlači.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - izjavio je Marko Livaja.

Izbornik Zlatko Dalić rekao je da Livaja ostaje u njegovim planovima iz čega proizlazi da ga neće biti samo na utakmicama Lige nacija. Hrvatska u srijedu u polufinalu igra s Nizozemskom u Rotterdamu.

Hoće li Livaja nedostajati reprezentaciji u završnici Lige nacija?

Komentara 20

BA
bacenheider
20:43 06.06.2023.

Livaja je profesionalac i uopce nije trebao reagirati na provokacije.U prvenstvenim utakmicama ima istih situacija ali tamo igraci nesmiju reagirat jer ce ih sudac sankcionirat.

BP
Besposlen pop
21:15 06.06.2023.

Livajino napuštanje izabrane vrste je dokaz da je osoba poremećenih vrijednosnih kriterija. Kada mu je poginuo otac nije napustio momčad Hajduka pred nebitnu utakmicu u Osijeku, a kad njega osobno vrijeđaju odlazi iz hrvatske reprezentacije 🙄🤦‍♂️

Avatar white socks
white socks
19:52 06.06.2023.

Kako će sad suditi penale za Hajduka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije