Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZBOG PRILIKE

Livaja nakon trogodišnjeg posta: Drago mi je što je izbornik prepoznao moj trud u Hajduku

Marko Livaja u dresu vatrenih
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
16.08.2021.
u 18:27

- Nadam se da ću odgovoriti na sve njegove zahtjeve u reprezentaciji i da ću za nju igrati kao u Hajduku.

Hajdukova desetka Marko Livaja pozvan je u A reprezentaciju Hrvatske za nastavak europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će krajem 2022. biti održano u Kataru. To su mu donijele sjajne utakmice u dresu splitskog kluba, a on sam ne krije zadovoljstvo.

Čekao je tri godine kako bi ponovno odjenuo "kockasti" dres.

- Drago mi je što me pozvao nakon tri godine i da je prepoznao moj trud u Hajduku tijekom ovih šest mjeseci. Nadam se da ću odgovoriti na sve njegove zahtjeve u reprezentaciji i da ću za nju igrati kao u Hajduku - izjavio je Livaja.

09.08.2021.,Split- Na zidu malonogometnog igralista na splitskom Jadranu naslikan je grafit posvecen Hajdukovom nogometasu Marku Livaji. Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Zabio je deset golova i dodao deset asistencija učinku tijekom samo 23 utakmice za bijele.

- Normalno, sve se to gleda statistički, ali mislim da je momčad odigrala kvalitetnih šest mjeseci i na račun svega toga da se takve stvari dogode - skromna je zvijezda Hajduka, koja iza sebe ima četiri nastupa za A selekciju Hrvatske, ali još čeka na pogodak.

Na kraju je istaknuo da želi pomoći izborniku Zlatku Daliću.

- Vidjet ću s njim što očekuje, bit ću mu na raspolaganju, dati svoj maksimum i nadam se da ću biti od pomoći.

Ako se dokaže, mogao bi biti trajna zamjena za "odmetnika" Antu Rebića u redovima vatrenih.

Komentara 3

MO
Moskovija
07:16 17.08.2021.

e moj livaja, da nisi igrač hajduka, nikad ti ne bi dobio poziv u vatrene...ali kako je dalić i sam priznao da je navijač hajduka, posrećilo ti se

ST
sttipe
20:33 16.08.2021.

Livaja i Rebić nisu isti igrači, ne može jedan umisto drugog. Bilo bi glupo stavit Livaju na krilnog, desnog, to je nekad Pjaca igra dobro, ili Brekalo, ili Rebić, kojeg nikako ne bi otpisa, igra bi mi ako triba baš takav igrač. Livaja je polušpica, i ako neće s Vlašićem igrat polušpici ili ofenzivnog veznog, bolje da ga ni ne stavlja!!(Vlašića protivnik često, duplira, a s Livajom bi onda i ovog tribalo duplirat, pa bi rasteretija Vlašića.) Gvardiolu nije napravija uslugu stavljanjem na beka, triba je igrat ka treći stoper. Pozicija se igraču minja samo ako nikako drugačije ne možeš, stavit "boljeg igrača", golmana, (bilo šta osim desnog beka), na beka, je samoubistvo. Livaja bi moga sutra bit zamjena za Modrića, jer ovaj kad tad mora prestat igrat, a Livaja je igrač koji može bit vođa na terenu, ako ga ne uspiju isprovocirat! Kratkog je fitilja, to mu je trenutno najveća mana. Mada je i to dosta popravija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije