Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFINITIVNA ODLUKA
Povratak na članak

Lino Červar dao ostavku! Snosim odgovornost, nađite mi zamjenu

- Razočaran sam, preuzimam odgovornost, to treba napraviti. Jasno mi je. Živio sam za ovu reprezentaciju 20 godina, vjerujte mi da sam dao sve od sebe, stvarno jesam, živio sam za njih

Komentari 107

Avatar smradmin
smradmin
19:52 23.01.2021.

Mislim da nisam nikada propustio niti jednu jedinu rokometnu utakmicu Hrvatske nacionalne vrste. No, ja se ne mogu sjetiti kada smo i protiv koga ikada odigrali ovako loüu utakmicu. Nikoga ne ovime ne želim napadati. Bili smo jednostavno krajnje loši.i. Djelovali smo izgubljeno, umorno i bez ikakvog samouvjerenja, htijenja i gorljivosti. Koliko to ima veze s navodnom virozom probavnog trakta koja je, kako su pisale neke novine, poharala našu Nacionalnu vrstu - ne znam. U drugom poluvremenu jedino je Ivan Pešić napravio ono što se od igrača očekivalo. Ne mogu se sjetiti, a mislim da se nitko toga sjetiti ne može - naš golman u drugom je poluvremenu sakupio više obrana nego je napad dao golova. Jako mi je žao dečki, sigurno nisu namjerno ovako odigrali. Puno puta su nas razveseljavali. Ja ću i dalje biti jedan od njihovih najvernojih navijača i gledatelja. Meni su oni moji! i Onda kada nisu među najboljima. Još riječ o Lini Červaru - Lino je napravio častan i pošten korak najavom svojeg odlaska. Dao je puno hrvatskom rukometu za kojeg nitko u svijetu do Červara nije ni čuo. Za sve lijepo i dobro što je dao našoj nacionalnoj vrsti, promociji Hrvatske u svijetu jedno veliko hvala. Gospodine Červar, legenda ste postali za života. Hvala vam za sve i želim svako moguće dobro, dobro zdravlje i dugačak život. Adieu "mali čarobnjaće"

VL
Avatar Equilibrium
Equilibrium
19:53 23.01.2021.

Ove bajke "mi smo favoriti", "mi smo tehnički jača ekipa" i sl. me podsjećaju na ono kad netko prodaje auto ili kuću pa tvrdi kako vrijedi masu para. Ma nemoj? Jel' vrijedi? Zašto onda ne možeš dobiti te pare? Nešto vrijedi onoliko koliko možeš dobiti ti za to na tržištu, a ne koliko si umislio. Tako i s reprezentacijom. Nisu oni nikakva bajna ekipa ako muku muče s Japanom, Katarom, Angolom, a izgube od Argentine. Dosta s bajkama.

VL
DU
Deleted user
20:01 23.01.2021.

Nikad golova na prazni gol kao kod červara.

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
19:58 23.01.2021.

Osramotili smo se.

VL
Avatar anlaser
anlaser
20:21 23.01.2021.

"ja sam iznenađen " reče Lino ! Očaran sam taktikom i igrom bez golmana . Nisam li to već jednom negdje vidio ? Šta misliš Lino kako je nama ?

VL
MA
Maloni
20:15 23.01.2021.

Ništa tragično, tako je to u sportu, usponi i padovi ne možeš uvijek pobijediti. U svakom slučaju ne moramo ih sad toliko blatiti , puno su nas puta učinili ponosnim i sretnim. Linu hvala za sve što je učinio za repku jedino je trebao pričekati utakmicu s Danskom pa obznaniti svoju odluku-ostavku. Glavu gore, bit će bolje!

VL
UN
Undertaker
20:22 23.01.2021.

Kroz cijeli se turnir mučimo sa ekipama koje nisu svjetski vrh. Na današnjoj utakmici se vidjela fizička nepripremljenost Karačića, Horvata, Duvnjaka, Štrleka i da dalje ne nabrajam. Odlazimo kući nakon ove predeliminarne faze i to je to.

VL
SS
sokac sa drave
19:54 23.01.2021.

Veliko je pitanje dali su igraci igrali protiv Cervara.Znamo da je Duvnjak umoran ali na turniru do sada zabiti samo dva gola?Ne nesto tu nestima.Otvaranje utakmice bez imalo muda.Maric nemoze zabiti gol sreca da smo na njemu dobili sedmerce.Nemamo brzi protok lopte oko protivnicke zone da ih razvucemo i da netko nas ostane sam.Uvjeren sam da Cervar nije za nista kriv.

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
19:53 23.01.2021.

A crijevna viroza kod igrača?

VL
PR
prenka
19:58 23.01.2021.

Kada nosiš medalje doma onda si na tronu Bog u Hrvata , ali kada ne ide onda te pljuju do besvijesti. Lino, Hvala ti za sve što si učinio za Hrvatsku u rukometu repku , za sve medalje i lijepepe trenutke koje si nam priuštio. Odmori se zaslužio , pamtiti ćemo samo ono što je bilo lijepo.

VL
WA
Walter009
20:21 23.01.2021.

To može odlučiti ali to se NE radi sada. Neodgovorno i vođenom egom. Mogao je to reci nakon SP, zasto prije tekme sa Danskim? Ovim je još jednom pokazao da je ego jači i veći od interesa repke.. Nažalost

VL
BL
bluescreen
20:53 23.01.2021.

Ajde ljudi nije smak svijeta. Razlog nase slabe igre je to što su nas svi pretrčali. Preteški smo. Nemamo libera.

VL
LE
lector2corrector
20:36 23.01.2021.

Podsjeća me na Ćiru .edera

VL
Avatar mustafa1
mustafa1
20:13 23.01.2021.

jad i bjeda od trenera,ako podnosis ostavku onda je ta ostavka momentalna a ne nakon turnira. uopce ne ulazim u to koliko je lino kriv a koliko igraci i da li treba podnjeti ostavku ali ako ostavka onda od istog trenutka ili suti do ispadanja.

VL
DU
Deleted user
20:19 23.01.2021.

treba nam jedan trenerson!

VL
ZO
Zoran
20:04 23.01.2021.

Hvala bogu da ode,ali ako Gobac ne ode ništa korisno

VL
Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
20:49 23.01.2021.

Ako se zovete Kaubojima, sibajte u Ameriku! Ovdje mozete biti samo čobany ili krkani kako i pristoji staroj hrvatskoj navadi!

VL
FI
figarro
21:34 23.01.2021.

"lino lada" ima okus , boju i miris kvalitete(volim ju), nazalost ti Lino ni okusa, ni mirisa, ni kvalitete o rukometnoj igri. Odavno se to znalo , ne umanjujem njegove medalje i uspjehe al vjerujem da ce biti mozda uu trenerskim knjigama opisan kao trener koji je "doktorirao igru bez golmana" 7 na 6, plus taktiku igru u napadu:"ej ti mali ides tu, ti drugi onaj kako se zoves ono?, ides na dvojku , slusaj me",,,ajmo majke trenera kad ih usporedis sa izbornikom zenske rukometne reprezentacije koji je igrao rukomet i kad poslusas razgovor na time outu sve ti jasno, u stvari nista cudno trener sa toliko medalja se busa u prsa a trenirao smijesne klubove, cudno mi da jedan Kiel,Flensburg i ostalo top drustvo nisu prepoznali kvalitetu takvog" trofejnog trenera" tj. znali su da je smijesan cirkusant trener .

VL
BI
billynik
21:29 23.01.2021.

Napokon, ostavku treba dati i cijelo vodstvo saveza koje ga je držalo i zadovoljavalo se tobožnjim uspjesima.

VL
DU
Deleted user
20:22 23.01.2021.

Lino je bolji političar od trenera. Kako je lijepo skrenuo priču sa utakmice na ostavku. I još k tome ispada da je sam otišao, a zna se da bi dobio ostavku po povratku u Zagreb.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.