Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Lille zbog loših rezultata privremeno suspendirao Marcela Bielsu

Marcelo Bielsa
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.11.2017.
u 00:26

Bielsa je u karijeri vodio Argentinu i Čile, Athletic Bilbao, Marseille i Lazio, u kojem je trener bio svega dva dana

Francuski prvoligaš Lille odlučio se privremeno suspendirati slavnog argentinskog trenera Marcela Bielsu zbog loših rezultata, a istodobno su objavili da će momčad u "periodu tranzicije" voditi Luis Campos. 

Bielsa (62), u nogometnom svijetu poznat pod nadimkom "El Loco" (Luđak), jedan je od najneobičnijih nogometnih trenera uopće, poznat po posve neuobičajenim metodama rada i odnosu prema suradnicima i medijima.

U Lille je Bielsa stigao ove u svibnju ove godine, ali unatoč potrošenih 60 milijuna eura za pojačanje, klub sa sjevera Francuske ima svega tri pobjede iz 13 utakmica i pretposljednji je na ljestvici. Bielsi je presudio poraz kod Amiensa (0-3) u ponedjeljak, a predsjednik Lillea Gerard Lopez za privremenog trenera je postavio svog savjetnika Camposa. 

Bielsa je u karijeri vodio Argentinu i Čile, Athletic Bilbao, Marseille i Lazio, u kojem je trener bio svega dva dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije