Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTRADIKTORNE INFORMACIJE

Liječnici poručili Schumijevoj obitelji: Samo ga čudo može spasiti

Michael Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
08.03.2014.
u 09:51

Sedmerostruki svjetski prvak u komi je već 70 dana, a njegova glasnogovornica Sabine Kehm tek poručuje da je u fazi buđenja.

Stižu kontradiktorne vijesti o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera. Jučer je talijanska Gazzetta tvrdila da je počeo samostalno disati i reagirati na obitelj, no engleski Telegraph donosi potpuno suprotne informacije.

Izvor iz bolnice tvrdi da su liječnici Schumacherovoj obitelji rekli da ga "samo čudo može spasiti". Drugi izvor navodi:

- Liječnici su obitelji rekli pravu istinu. Čuda se događaju, ali su u ovom slučaju šanse male.

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli u komi je već 70 dana, a njegova glasnogovornica Sabine Kehm tek poručuje da je u fazi buđenja.

>> Na Sakhiru prvi zavoj dobio ime po Michaelu Schumacheru

Komentara 9

DU
Deleted user
11:01 08.03.2014.

snimke su pokazale da se nije vozio po označenoj stazi, ali da nije divljao.

CO
coska
10:27 08.03.2014.

Ma Mandušić ti si bolestan tip!!!

Avatar Vuk Mandušić
Vuk Mandušić
11:09 08.03.2014.

Kostelić i ekipa...jure ko luđaci.....preko 100 na sat ali se drže pravila ...drže se reda....i nikome se ništa nije dogodilo.. ..dakle....ko luduje...i pravi se pametan.....strada..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije