Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni konkurenti

Ligety i Miller složni: Ivica je glavni favorit za zlatnu medalju

Ted Ligety (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
14.02.2014.
u 10:17

– Dobro sam prošao spust. Nije bilo odlično, ali zadovoljan sam. To je lošije u odnosu na Ivicu koji je u boljoj situaciji i ima odlične šanse za ukupnu pobjedu

U 12.30 vozi se slalomska vožnja u sklopu superkombinacije na ZOI-ju u Sočiju, a fenomenalno sedmo mjesto u spustu Ivicu Kostelića gurnulo je u prvi plan. Njegov glavni konkurenti za zlato istaknuli su ga kao favorita.

– Uvjeti su bili teški, imao sam visok startni broj i morao sam riskirati. Dosta sam radio, ali sam bio frustriran. Napravio sam najbolje što sam mogao. Ivica? Jako dobro skija posljednjih dana. Ima jako puno iskustva i jedan je od onih koji su najbolji kad je najpotrebnije. Na njega uvijek morate računati – rekao je Bode Miller za HRT, a nadovezao se Ted Ligety.

– Dobro sam prošao spust. Nije bilo odlično, ali zadovoljan sam. To je lošije u odnosu na Ivicu koji je u boljoj situaciji i ima odlične šanse za ukupnu pobjedu – rekao je Ligety.

>>Ivica postao glavni kandidat za zlato, dobra vožnja Natka!

>>Hoće li Ivica ostvariti dugogodišnji san i osvojiti olimpijsko zlato?

Komentara 1

UN
unbekant
10:55 14.02.2014.

Samo neka se spusti do cilja,bez problema,a sve je drugo"medalja"……..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije