Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan u spustu

Hoće li Ivica ostvariti dugogodišnji san i osvojiti olimpijsko zlato?

Ivica Kostelić
Reuters (Ilustracija)
14.02.2014.
u 09:04

Sedmo mjesto u spustu i činjenica da su glavni konkurenti iza njega uoči slalomske vožnje koju postavlja njegov otac dovode ga na korak do ostvarenja dugogodišnjeg sna

Ivica Kostelić u svojoj zbirci trofeja već ima tri olimpijska srebra, a danas bi mogao osvojiti ono što oduvijek sanja - zlatnu olimpijsku medalju! Oduvijek Ivica sanja o tome, olimpijske igre na vrhu su njegovih prioriteta. Nakon današnje odlične vožnje spusta postao je glavni favorit za zlato u superkombinaciji, iako bi svaka medalja predstavljala ogroman uspjeh za našeg trofejnog sportaša.

No, sedmo mjesto u spustu i činjenica da su glavni konkurenti iza njega uoči slalomske vožnje koju postavlja njegov otac dovode ga na korak do ostvarenja dugogodišnjeg sna.

- Dobro sam odvozio spust, sada se samo trebam koncentrirati, rekao je Ivica za HRT nakon spusta.

Slalomska vožnja na rasporedu je u 12.30 minuta.

Komentara 3

DU
duda9
09:24 14.02.2014.

Nadam se da će mu dragi Bog dati snagu da osvoji zlato.Uz tebe smo Ivice daj sve od sebe ti to možeš i zaslužio si zlato SRETNO.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:08 14.02.2014.

Bilo bi super da Ivica ili Natko dobije medalju jer čemo tako zajedno u paketu dobri prijatelji i dobri susjedi Hrvati i Slovenci imati več pet medalja a još ima da voza legendarna Tina Maze i nastupe slovenski skakači na skijama da popune arzenale medalja.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:51 14.02.2014.

Nek bude kak je suđeno, a Ivici puno sreće. Već sad je postigel puno i nek se sam dobro skoncentrira na slalom !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije