Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idol iz djetinjstva

Lewandowski: Thierry Henry me oduvijek oduševljavao

Lewandowski
Foto: Reuters
1/5
17.01.2016.
u 15:17

- Oduvijek sam pokušavao slijediti primjer Thierryja Henryja. On je moj idol još od djetinjstva, baš me oduševljavao, rekao je Lewandowski.

Poljski nogometaš Robert Lewandowski imao je sjajnu godinu, golove za Bayern zabijao je kao na traci, a to mu je donijelo četvrto mjesto u izboru za Zlatnu loptu. Igrač bavarske momčadi otkrio je tko mu je bio uzor.

- Oduvijek sam pokušavao slijediti primjer Thierryja Henryja. On je moj idol još od djetinjstva, baš me oduševljavao, rekao je Lewandowski.

Poljska se uspjela plasirati na Europsko prvenstvo i smatra da se tamo ne moraju baš nikoga bojati.

- Osvajanje Europskog prvenstva? Možda je još uvijek prerano za to, ali nikoga se ne moramo bojati. Bit će to sjajno natjecanje, a nadam se da će Poljska biti iznenađenje. 

>>Jürgen Klopp: Ferguson me zvao da preuzemem Manchester United

Komentara 1

MO
mojazemlja
20:13 17.01.2016.

Prevaranti su svima idoli.Nažaloost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije