Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLIČNI UVJETI'

Leo se javio iz Osijeka: Opet se vraćam u Koreju, a ovdje je super, nema ni komaraca

Instagram/Leo Andrić
18.07.2022.
u 08:24

- U osijeku su nam uvjeti odlični, hrana i smještaj su na razini, a čak nema ni komaraca - rekao je Leo Andrić prije odlaska u Srbiju gdje će naša selekcija provesti iduća tri dana

Nakon osvajanja zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Alžiru, odbojkaši Hrvatske bili su na kratkom odmoru, a u Osijeku su se okupili za novu akciju – kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će se održati sljedeće godine. Reprezentaciji su se priključili Leo Andrić i Marino Marelić.

– Odradio sam draft u Južnoj Koreji i jako sam sretan što se ponovno vraćam u tu jaku i profesionalnu ligu, koja je iznimno kvalitetna, s vrhunskim strancima. Želim pomoći ovoj reprezentaciji, tako sam rekao i u novom klubu, jer su htjeli da sam već od kolovoza u Južnoj Koreji – istaknuo je Andrić koji prvi put surađuje s novim izbornikom Cédricom Énardom.

– Nisam ga do sada poznavao, nismo se susretali, ali ovih nekoliko zajedničkih treninga iza mene daju mi za pravo da kažem da je doista pravi stručnjak. Radi se puno kod njega, ali razumije igrače i ima odličan odnos sa svima, pa mu svi uzvraćamo maksimalnim angažmanom. Uvjeren sam da ćemo i u kvalifikacijama za EP pokazati jednako dobre, ako ne i bolje igre do sada te da ćemo ostvariti cilj i plasirati se dogodine na EP – rekao je Andrić, te dodao:

- U osijeku su nam uvjeti odlični, hrana i smještaj su na razini, a čak nema ni komaraca.

Hrvatski će odbojkaški od danas sljedeća tri dana boraviti u Srbiji i za to vrijeme odigrati tri kontrolna trening-susreta s reprezentacijom Kine koja se ondje priprema. U planu su poslije i trening-susreti protiv selekcije Mađarske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije