Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNICEF

Leo Messi poslao dresove i loptu malom Murtazu

Murtaza Ahmadi
Twitter
26.02.2016.
u 07:15

'Murtaza sada ima pravu stvar. Leo Messi pomogao je da se ostvari njegov san.'

Afganistanski dječak Murtaza Ahmadi, poznat po Messijevu dresu od plastične vrećice, od svog je idola na poklon dobio dva potpisana dresa i loptu. Lionel Messi poslao mu je svoje dresove Argentine i Barcelone, a sve je organizirano u suradnji s Unicefom.

Inače, katalonski je klub objavio da će njihove donacije Unicefu umjesto dosadašnjih 1,5 milijuna eura godišnje sada iznositi dva milijuna.

“Murtaza sada ima pravu stvar. Leo Messi pomogao je da se ostvari njegov san”, objavio je Unicef.

>> Dječak koji je dirnuo svijet dobio je Messijev dres, uskoro i na utakmici Barce!?

Komentara 2

Avatar Peterančan
Peterančan
09:28 26.02.2016.

Milijuni djece nemaju kaj za jesti, ali ne navijaju za mesiju. Al bitnije je bilo javiti novinarčićima nego sam čin slanja dresa i lopte. Kaj su sve ovakvi sitni tipovi u stanju delati za samopromociju!

MA
majeltomoguce
12:33 26.02.2016.

Pogledajte snimku maloga u tom dresu od vrečica - nije vam ništa čudno u pozadini? Naime dječakova kuća je imala novu PVC stolariju i dva velika terenca prekrivena ceradom - pogledajte snimku :)! Ne mogu vjerovati da to nitko nije uočio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije