Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tony Sylva na vratima

Lens već pronašao zamjenu za Runju

Vedran Runje
Antonio Bronić
04.05.2010.
u 14:06

Zadnjih desetak dana su se prelijevale informacije po kojima će 34-godišnji vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Vedran Runje, ovog ljeta napustiti francuskog prvoligaša Lens.

Po navodima francuskih medija, u utorak se pojavila nova informacija koja potvrđuje odlazak Runje iz momčadi koja se tri kola prije kraja Le Championnata nalazi na 14. mjestu ljestvice te joj ne prijeti borba za prvoligaški status.

Navodno su čelnici Lensa već dogovorili posao sa Senegalcem Tonyjom Sylvom, koji je veliki dio svoje vratarske karijere proveo baš u Le Championnatu. Od 1993. do 2004. Sylva je branio u Monacu, dok je prvi vratar Lillea bio od 2004. do 2008. godine. Posljednje dvije sezone je, pak, boravio u turskom Trabzonsporu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije