Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Leko: Izdominirali smo Rijeku, a fantastični Pukštas ima sve da bude kao Ivan Gudelj

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.07.2023.
u 23:15

Nogometaši Hajduka slavili su protiv Rijeke u Jadranskom derbiju

U posljednjoj utakmici 2. kola HNL-a Hajduk je kao domaćin svladao Rijeku sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola u utakmici koju je na Poljudu pratilo 32.584 gledatelja bio je Rokas Pukštas u 50. minuti. Na kraju utakmice jako zadovoljan bio je Ivan Leko, strateg bijelih. 

- Bitna pobjeda, bili smo puno bolji danas, dominirali smo i ostavili Rijeku bez šanse. Veliko srce i glava, momci zaslužuju velike čestitke. Bitno je ovo zbog nas i ljudi, idemo se proveseliti večeras i od sutra nastaviti trenirati. Rijeka nas je u početku iznenadila, adaptirali su se kao prošli puta, trebalo nam je vremena gdje su prostori. A kada smo pronašli, izdominirali smo ekipu koju nije lagano dobiti. Baš sam sretan da su momci dobro reagirali, imali smo i danas sreće iako smo zasluženo pobijedili. Moufi i Odidje još nisu spremni, ali falilo nam je automatizma.

VEZANI ČLANCI:

- Treba nam vremena da se utreniramo, hoće nas rezultat, čeka nas ozbiljan osmi mjesec. Pukštas je fenomenalan, moderan box to box igrač, ima sve da dođe na trag Ivana Gudelja. On je jako bitna karika kod nas, nije lako igrati u Hajduku s 18 godina. Mi znamo koliko patimo i trudimo se, jako sam sretan i zadovoljan. Vjerujem da imamo šanse u KL-u protiv svih kad si sretan - rekao je Ivan Leko. 

Ovom pobjedom Hajduk se poravnao na vrhu ljestvice s Osijekom, samo ta dva sastava imaju maksimalnih šest bodova, dva više od treće Gorice, dok je Rijeka četvrta s tri boda koliko ima i peti Dinamo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije