Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU

Legendu vatrenih kritiziraju zbog Hrvata: 'Platili su bogatstvo, a Srna bježi od odgovornosti'

Champions League - Group H - Shakhtar Donetsk v FC Porto
Foto: Cathrin Mueller/REUTERS
1/6
25.10.2023.
u 11:24

Direktor Dnjepra-1 Andrej Polunjin osuo je paljbu na legendarnog kapetana Hrvatske

Hrvatski trener Marino Pušić imenovan je novim trenerom Šahtara, što je izazvalo reakcije u ukrajinskoj javnosti. Smatraju kako sportski direktor i legenda vatrenih Darijo Srna bježi od odgovornosti i kako nikada nije htio postati trener. 

GALERIJA Srna: Razočarao sam oca, to me ubilo više od njegove smrti

Champions League - Group H - Shakhtar Donetsk v FC Porto
1/6

- Zašto Srna nije imenovan glavnim trenerom? On jednostavno razumije da s prvim neuspjesima više neće ostati u Šahtaru ni u kojem svojstvu. To je čitava priča s njegovim treniranjem... On nikad nije namjeravao biti trener jer u ovom je poslu odgovornost sasvim druga. Lakše je reći predsjedniku koga će imenovati i smijeniti. Ali preuzimanje odgovornosti jednostavno nije za njega - izjavio je direktor Dnjepra-1 Andrej Polunjin.

VEZANI ČLANCI:

Nizozemski mediji pišu kako je Šahtar izdvojio bogatstvo za Pušićev transfer. Prema De Telegraafu, ukrajinski klub isplatio je najmanje milijun eura.

Feyenoord je prvo odbio pustiti Pušića, ali nakon što je momčad iz Donjecka ponudila Nizozemcima 'isplatu sa šest nula', dogovor je postignut.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije