Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Legendarnom NBA treneru preminula supruga

Gregg Popovich
Foto: Reuters/PIXSELL
19.04.2018.
u 12:43

Gregg Popovich (69) se oženio s Erin dok je bio pomoćni trener u American Air Force Academy, momčadi svoje bivše škole, između 1973. i 1979. Imaju dvoje djece i dvoje unučadi.

Supruga trenera San Antonio Spursa Grega Popovicha Erin preminula je u srijedu u 67. godini nakon duge bolesti, objavila je ta momčad koja je u doigravanju NBA. 

- Žalimo zbog gubitka Erin - izjavio je glavni direktor Spursa R.C. Buford.

- Ona je bila jaka žena, čudesna, ljubazna i inteligentna.

Iduću utakmicu doigravanja San Antonio igra u četvrtak protiv Golden Statea i ne zna se hoće li na klupi biti Gregg Popovich. Warriorsi vode protiv Spursa sa 2-0 u seriji na četiri pobjede.  

Popovichu, najstarijem treneru u NBA, su nakon smrti supruge počele stizati poruke sućuti sa svih strana.

Tako mu je i Kevin Durant, igrač Warriorsa, izrazio sućut riječima: "

- To je veće od igre, to je važnije od pobjede ili poraza. Jako sam žalostan zbog "Popa" i njegove obitelji.

- Veliki sam fan Popa, obožavam ga. To je takva tragedija. U mislima sam uz njega i njegovu obitelj - kazala je zvijezda Clevelanda LeBron James, zadržavajući suze nakon utakmice Cavaliersa i Indiana Pacersa.

Gregg Popovich (69) se oženio s Erin dok je bio pomoćni trener u American Air Force Academy, momčadi svoje bivše škole, između 1973. i 1979. Imaju dvoje djece i dvoje unučadi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije