Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO OBJAŠNJAVA MNOGO

Legendarni Ukrajinac je ruski agent?! 'Izvršavat ću naredbe, spreman sam dati život za Rusiju!'

UK: Europska liga,  Aberdeen - Kairat Almaty
Foto: Jeff Holmes
1/3
11.03.2022.
u 11:29

"Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si uživati u patnji vlastite djece. Zar stvarno misliš da je to pošteno?"

Anatolij Timoščuk rekorder je po broju nastupa za nogometnu reprezentaciju Ukrajine (144), no kako je nakon invazije Rusije ostao pomoćni trener Zenita, u domovini je postao nepoželjan i sad se možda otkrilo zašto. Iako, zvuči nevjerojatno!

Naime, ruski novinar Kostjantin Andrijuk tvrdi da je Timoščuk zapravo ruski agent.

"Ja, Anatolij Timoščuk, zaklinjem se na vjernost Rusiji i kunem se da ću poštovati Ustav i zakone. Zaklinjem se da na vjernost FSB-u i da ću izvršavati naređenja nadređenih te da ću čuvati tajne države i službe. Spreman sam život dati za Rusiju", piše ruski novinar.

Bit će teško dokazati je li to istina, ali činjenica je da se Ukrajinac potpuno pritajio nakon invazije. Na društvenim mrežama je isključio mogućnost komentiranja na svim objavama, pa i onima koje datiraju godinama unatrag.

Uz bivše suigrače, javnost, medije... prozvala ga je i bivša supruga Nadežda Navrotskaja, s kojom ima dvoje djece.

"Vidi, ovo su sve naša ukrajinska djeca, isto kao i tvoja djeca. I svaki dan ih ubijaju ljudi kojima ti sada ližeš du**. Zajedno s njima, ubijaš ukrajinsku djecu. Doslovno to radiš svaki dan kada tamo u Rusiji jedeš u restoranima, plaćaš svećenike i kurve, kada kupuješ odjeću i točiš gorivo. Svaki dan plaćaš porez i tim novcem kupuju rakete koje ubijaju našu djecu", rekla je Nadežda pa dodala:

"Beskrajno si lagao svima oko sebe. Odabrao si uživati u patnji vlastite djece. Zar stvarno misliš da je to pošteno? Uostalom, možeš otići raditi bilo gdje u svijetu. Zašto danas plaćaš ubojstvo naše djece? Jednom si mi rekao da sam vještica, ali želim kao i svaka ukrajinska majka da ti i takvi kao ti sanjate ubijenu djecu svaki put kad zaspite.

>>> Rusi okupirali još jedan ukrajinski grad

 

Komentara 7

Avatar horuk
horuk
13:19 11.03.2022.

Takvih mi imamo jos uvjek.

Avatar StormRaider95
StormRaider95
13:47 11.03.2022.

Mi smo imali i predsjednika 2X koji je strani agent.. još su Ukrajinci i dobro prošli s ovim...

RO
ronyday
15:50 12.03.2022.

Velike su sličnosti Hrvatske i Ukrajine, jer smo i mi imali vanjskog neprijatelja i unutarnjeg koji su predali naše naoružanje agresoru, koji su izašli iz Hrvatskog državnog sabora da ne dignu dva prsta za slobodnu Hrvatsku, koji su rovarili a to nažalost čine i danas a posebno u njihovim medijima protiv Hrvatske, izdajnici koji su optuživali i lažno svjedočili protiv naših heroja i države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije