Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Legendarni švedski vratar mora na operaciju srca

FILE PHOTO: NHL: New York Rangers-Workouts
Nick Homler/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.12.2020.
u 21:57

Prije osam godina je osvojio Vezina Trophy za najboljeg vratara u NHL ligi, a na OI u Torinu 2006. predvodio je švedsku reprezentaciju do zlatne medalje

Vratar NHL momčadi Washington Capitalsa Šveđanin Henrik Lundqvist (38), koji je prije deset dana objavio kako će propustiti iduću sezonu zbog problema sa srcem, morat će na operaciju.

Šveđanin je informaciju i sam potvrdio na Twitteru, a pritom je otkrio kako će morati obaviti zamjenu aortalnog zaliska i korijena aorte.

- U posljednje vrijeme moj fokus se prebacio s treninga na moje zdravlje i na ono što mogu, a što ne mogu- napisao je Lundqvist na Twitteru.

Šveđanin je 15 sezona branio za New York Rangerse, a u listopadu ove godine potpisao je ugovor na jednu sezonu s Capitalsima.

U NHL je sakupio 887 nastupa zabilježivši 459 pobjeda. Prije osam godina je osvojio Vezina Trophy za najboljeg vratara u NHL ligi, a na OI u Torinu 2006. predvodio je švedsku reprezentaciju do zlatne medalje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije