Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gordi Albion'

Legendarni napadač izjavom nije iznenadio hrvatske navijače

Wayne Rooney
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
11.07.2018.
u 12:42

Bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda zbog klupskih obaveza nije u Rusiji, ali pažljivo prati sve što se događa u najvećoj zemlji na svijetu

Najbolji strijelac u povijesti engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney (32) uvjeren je kako ''Gordi Albion'' nakon niza godina neuspjeha napokon može na svjetski tron.

– Dečki igraju sjajno, atmosfera u reprezentaciji i oko nje je fantastična. Možemo biti ponosni na njih i vjerujem kako mogu do kraja – kazao je Rooney na službenom otvaranju novog 200 milijuna dolara stadiona DC Uniteda, čiji će dres nositi iduće tri godine.

Wayne Rooney
1/43

Bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda zbog klupskih obaveza nije u Rusiji, ali pažljivo prati sve što se događa u najvećoj zemlji na svijetu.

– Jedva čekam polufinale i utakmicu protiv Hrvatske. Siguran sam kako se mogu približiti na korak naslovu prvaka i potom pehar donijeti kući – poručio je Rooney koji će u dresu DC-a debitirati u nedjelju protiv Vancouvera.

>> Šaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene

Rooney će službeno postati član kluba iz Washingtona u četvrtak kada se otvara prijelazni rok, a potpisao je ugovor na tri godine vrijedan 12 milijuna eura.

>> Pogledajte kako hrvatski navijači slave pobjedu Hrvatske

Rooney je rekorder engleske reprezentacije s 53 gola ispred Bobbyja Charltona koji je zabio 49 i Garyja Linekera s 48 pogodaka.

Ukupno je u dresu 'Gordog Albiona' upisao 119 nastupa, a više od njega ima tek Peter Shilton koji je sakupio 125 nastupa.

Wayne Rooney
1/34

Komentara 8

Avatar Apsalar
Apsalar
12:47 11.07.2018.

A svi nešto vjeruju... Mi vjerujemo dulje. Čvršće. Iskrenije.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:14 11.07.2018.

Kako je krenulo mogli bi se zbog dobre igre Hrvata pobit komšije između sebe !

DU
Deleted user
18:30 11.07.2018.

Ako je on legenda šta li će tek Luka biti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije