Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživo poslije 11 sati

Legendarni napadač Dinama gost Večernji TV-a, postavite mu pitanje!

Igor Cvitanović
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
21.02.2018.
u 07:34

S Igorom Cvitanovićem razgovarat ćemo o Dinamu, HNL-u, Ligi prvaka...

Nakon sportskih emisija posvećenih rukometu i tenisu na Večernji TV-u red je stigao i na – nogomet.

Nakon zimske stanke, nastavljeno je prvenstvo u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Prošlog vikenda Hajduk je slavio u gostima kod Dinama, a nakon najvećeg derbija našeg nogometa ostalo je dosta 'repova' zbog sudačkih pogrešaka. Sljedećeg vikenda očekuje nas novi veliki okršaj na Rujevici. Aktualni prvak Rijeka dočekat će vodeći Dinamo koji ima čak 15 bodova više od Kekove momčadi.

Ujedno, utakmicama osmine finala nastavljeno je natjecanje u najelitnijem europskom natjecanju – Ligi prvaka

O spomenutim i ostalim nogometnim temama danas ćemo nakon 11 sati razgovarati s legendarnim napadačem Dinama, bivšim reprezentativcem, a danas trenerom – Igorom Cvitanovićem. Emisiju ćete moći pratiti na našem portalu i Facebook stranici.

Također, našem gostu, Igoru Cvitanoviću, možete postaviti pitanje, a pošaljite ga na email javi@vecernji.net ili ga ostavite u komentarima ispod članka.  

Igor Cvitanović
1/6

 

 

Komentara 13

NE
nebuišlo
07:44 21.02.2018.

moje pitanje za g. Cvitanovića, kako to da ste tako nisko pali da dajete live intervjue za večernji?

Avatar zagorac2
zagorac2
08:08 21.02.2018.

moje pitanje je dali mozeter pasti jos nize nego suradjivati sa fasistickim, neprijateljima Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda kosto je Srpski VL

DU
Deleted user
21:03 22.02.2018.

Cvetković nikada nije bil bog zna kakav igrač, osrednji igračić uvijek lošeg Dinama, mada za naše pojmove neke veličine, a igra protiv klubova čiji igraći nakon posla odlaze na trening? Dinamo, iako je dao mnoge igraće za Reprezentaciju, bavio se prodajom maloljetnih igraća u roblje, da bi funkcioneri kluba mogli zarađivati milijune, a danas kada je pronađen novi račun sa 24 milijuna €, jasno od Mamića, od kuda je u kešu plaćao kojekakve usluge tih ljudi kojima je okružen i koji su ga tako žestoko branili i dizali u oblake?! Prepuna je Skuština Dinama Uhljeba svih vrsta i fela, a koliko vrijede, vidjeli smo neki dan kako ih je hajduk u Maksimiru nakantao?! Koja smo samo pojačanja doveli? Nisu to pojačanja već meso za prodaju jedinog menadžera Mamića, kao vanjskog suradnika! Bahat, bezobrazan, svadljiv, ukaljao je ugled "jednog Dinama"! I još mu se dive?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije