Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO JE BITAN

Legenda savjetuje: Ako želite biti prvaci, preporuka je puno seksa

Rusija Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.05.2018.
u 11:17

Za Svjetsko prvenstvo gotovo sigurno bit će spreman i Neymar, koji bi se na teren trebao vratiti protiv Hrvatske.

Brazil je jedan od favorita za naslov na Svjetskom prvenstvu u Rusiju, a legendarni Romario poručio je sunarodnjacima da će lakše do naslova uz više seksa.

- Moja preporuka je da imaju dosta seksa. To je bitno kao i slobodni dani za odmor. No, jedino dan prije utakmice trebaju misliti samo na nogomet - poručio je Romario koji je s Brazilom osvojio Svjetsko prvenstvo 1994..

Brazil će u Rusiji igrati u skupini sa Srbijom, Kostarikom i Švicarskom.

Za Svjetsko prvenstvo gotovo sigurno bit će spreman i Neymar, koji bi se na teren trebao vratiti protiv Hrvatske.

- Obavili smo nove pretrage na Neymaru i oporavak teče dobro. Sljedeći tjedan će moći početi trenirati. Ideja nam je da idući tjedan počne raditi s loptom i cilj nam je da bude potpuno spreman za rad s izbornikom Titeom u zadnjoj fazi priprema tako da može nastupiti na prvoj prijateljskoj utakmici - rekao je liječnik brazilske reprezentacije Lasmar

Komentara 1

KE
kentie
18:21 15.05.2018.

A da se ti sinko minko ostaviš duvanskog dima i lakih cigara u cigaret papiru...ni u jednom sportskom natjecanju, koje je na profesionalnoj razini i masno se plaća po grlu naravno, nisam videl da profi sportaši i natjecatelji "pljugaju" cigaretline, cigare, lule i ostala dimna i bezdimna pomagala, elem dakle ni u jednom, osim u nogaću...o dragi Isuse i Sv. Majko Bogorodice...elem dakle, imadoh 21 goda, i nabasao u Samoboru v Šmidhenu u tabor nederlandske repke (pripreme za polufinale Kupa Jevrope tj. nacija u Zagrebu), oliti popularnog oranja, i to negdi ob pol noći...sjeo za šank, naručio colu i skoro pao sa bar-stol'ca od šoka ispod levog oka...preko puta mene, dobrih sjedam mjetrov nasuprot, glavom i bradom sedidu primadone nogometa Cruijff i Neeskens...i što rade? čavrljaju i žlabretaju, "tuku" po Jonnie Walkeru (žestica!!!) i pazi sad i onomad;;;...PLJUGAJU DUVAN ko ljuti Turčini...ne moš virovat svojijem očima, nje moš...izbornik oranja se uopšte ni uzrujaval kaj to rade vedete i vendete, uopšte...ma ludilo...krajnji rezultat tega: Cruijff umro od raka pluća, nedavno i prerano...no to ni bilo dost: AD 1982., Dinamo razvaljuje i slavi titulu državnog prvaka u diskaću Karaka v Zagabriji, a u prostoriji si moga rezat duvanski dim; sekirom i mačetom ljutom...samo Zeko Zajec ni pušil i pripalil cigaretlina; ostali su pušili i duvanili k'o cigani na Hreliću...pa javna je tajna da je k'o profi igrač Dinama Zvezdan Cvetković pušil ki parna lokomotiva....i pogodite di je danas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije