Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO JE BITAN
Povratak na članak

Legenda savjetuje: Ako želite biti prvaci, preporuka je puno seksa

Za Svjetsko prvenstvo gotovo sigurno bit će spreman i Neymar, koji bi se na teren trebao vratiti protiv Hrvatske.

Komentari 1

KE
kentie
18:21 15.05.2018.

A da se ti sinko minko ostaviš duvanskog dima i lakih cigara u cigaret papiru...ni u jednom sportskom natjecanju, koje je na profesionalnoj razini i masno se plaća po grlu naravno, nisam videl da profi sportaši i natjecatelji "pljugaju" cigaretline, cigare, lule i ostala dimna i bezdimna pomagala, elem dakle ni u jednom, osim u nogaću...o dragi Isuse i Sv. Majko Bogorodice...elem dakle, imadoh 21 goda, i nabasao u Samoboru v Šmidhenu u tabor nederlandske repke (pripreme za polufinale Kupa Jevrope tj. nacija u Zagrebu), oliti popularnog oranja, i to negdi ob pol noći...sjeo za šank, naručio colu i skoro pao sa bar-stol'ca od šoka ispod levog oka...preko puta mene, dobrih sjedam mjetrov nasuprot, glavom i bradom sedidu primadone nogometa Cruijff i Neeskens...i što rade? čavrljaju i žlabretaju, "tuku" po Jonnie Walkeru (žestica!!!) i pazi sad i onomad;;;...PLJUGAJU DUVAN ko ljuti Turčini...ne moš virovat svojijem očima, nje moš...izbornik oranja se uopšte ni uzrujaval kaj to rade vedete i vendete, uopšte...ma ludilo...krajnji rezultat tega: Cruijff umro od raka pluća, nedavno i prerano...no to ni bilo dost: AD 1982., Dinamo razvaljuje i slavi titulu državnog prvaka u diskaću Karaka v Zagabriji, a u prostoriji si moga rezat duvanski dim; sekirom i mačetom ljutom...samo Zeko Zajec ni pušil i pripalil cigaretlina; ostali su pušili i duvanili k'o cigani na Hreliću...pa javna je tajna da je k'o profi igrač Dinama Zvezdan Cvetković pušil ki parna lokomotiva....i pogodite di je danas?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.