Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ GODINU DANA

Legenda Juventusa ima rak: Bilo me je sram, kao da sam ja kriv za bolest...

Gianluca Vialli
Foto: Press Association/PIXSELL
26.11.2018.
u 12:39

- Prošla je godina dana i sada se fizički ponovno osjećam kao zvijer.

Legenda Juventusa Gianluca Vialli (54) otkrio je kako se posljednjih godina dana vodi borbu s rakom.

- Najteže mi je bilo reći obitelji: roditeljima, braći, sestrama, ženi Cathryn i našim djevojčicama Oliviji i Sofiji. Saznanje da imaš rak donese ti i nekakav osjećaj srama, kao da si sam kriv jer si ga dobio. Želio sam i dalje ljudima biti Vialli kakvog su poznavali, ali sam onda odlučio ispričati svoju priču u knjizi - rekao je u razgovoru za Corriere Della Sera Vialli. 

Posljednjih mjeseci provodi na terapijama i zračenjima te mu je stanje bolje.

- Prošla je godina dana i sada se fizički ponovno osjećam kao zvijer. Ali još uvijek ne mogu sa sigurnošću reći kako će ova utakmica na kraju završiti. Nadam se da moja priča može poslužiti kao inspiracija ljudima koji se nalaze na ključnim životnim raskrižjima.

Vialli je karijeru počeo u Cremoneseu, a igrao je još za Sampdoriju, Juventus i Chelsea.

Ključne riječi

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
15:29 26.11.2018.

Podrška gospodinu Vialliju, i sam proživljavam sličnu borbu ali sada sa već drugim karcinomom. Poslije relativno uspješne i okončane borbe sa karcinomom dojke, da dojke kod muškarca, sada sa nesmanjenom upornošću vodim borbu sa mnogo opasniji neprijateljem karcinomom želuca.

SA
sanplavuj
14:18 27.11.2018.

da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije