Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER MARIO KAPETAN

Detalj na Mandžinom licu mnogi su primijetili: Evo što predstavlja

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.11.2018.
u 09:58

- Velika je čast nositi kapetansku vrpcu Juventusa - mogu samo zahvaliti upravi i suigračima na iskazanome povjerenju. Osjećam se kao pravi Juventino - rekao je Mandžukić.

Mario Mandžukić dobio je veliku čast te je kao kapetan poveo Juventus u utakmici 13. kola Serie A protiv SPAL-a.

Na ukazanu čast hrvatski napadač odgovorio je na najbolji mogući način, šestim golom sezone u Serie A kojim je potvrdio pobjedu 2:0.

Nakon pobjede Mandžukić se oglasio i putem Instagrama.

- Velika je čast nositi kapetansku vrpcu Juventusa - mogu samo zahvaliti upravi i suigračima na iskazanome povjerenju. Osjećam se kao pravi Juventino. S ili bez kapetanske trake, moja je zadaća dati sve od sebe za ovaj legendarni dres. Sretan sam što mogu uživati u ovome prekrasnom trenutku u još jednoj važnoj pobjedi! Forza Juve - napisao je Mandžo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un grande onore vestire la fascia da capitano della Juve - posso solo ringraziare il nostro staff e i miei compagni per la fiducia 💪🏻 mi sento un vero Juventino 🙏🏻 con o senza la fascia, il mio compito è dare sempre il massimo per questa maglia rappresentativa ⚪️⚫️Felice di poter festeggiare questo momento di orgoglio con un'altra vittoria importante! Forza Juve! What a great honour to wear Juve Captain’s armband - I can only thank our staff and my teammates for the trust and confidence 💪🏼 I feel like a real Juventino 🙏🏼With or without the armband, my job is to always give everything for this iconic shirt ⚪️⚫️ Happy that I could enjoy this proud moment with an another important win! Forza Juve! #finoallafine #stepbystep #neverstop #juvespirit #teamwork #mm17🌪

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

O Super Mariju biranim riječima pričao je branič stare dame Leonardo Bonucci.

- Mario je naš motor! Jako je bitan za nas jer ima karizmu i volju kojom nas tjera naprijed. Sretan sam jer je zabio gol, ali i jer smo svi kao momčad odigrali odličnu utakmicu - rekao je Bonucci.

Istaknimo i kako su svi igrači na licu imaju oznaku crvene boje kojom su podržali svjetsku organizaciju WeWorld Onlus koja se bavi promicanjem prava žena te se bori protiv nasilja nad njima.

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Komentara 8

RO
ronyday
14:34 25.11.2018.

Za većinu nasilje krive suz žene koje su birale nasilnike, a ne pristojne, dobro odgojene dečke, tako je i drugarica što reže tanke šnite crnog kruha.

CR
crodux
12:45 25.11.2018.

politika i sport

PP
pp
11:33 25.11.2018.

Bezveze. Trebao je pustit brkove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije