Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio dušu

Legenda Bayerna završila na hitnoj operaciji srca: 'Bilo je to najgore razdoblje u životu'

FC Bayern Facebook
24.12.2022.
u 20:57

Bivši trofejni trener iz Njemačke morao je biti hospitaliziran zbog problema sa srcem

Legenda Bayerna iz Munchena, Jupp Heynckes, posljednjih nekoliko tjedana proživljava najteže trenutke u svom životu. Legendarni njemački trener završio je na hitnoj operaciji srca. Kako pišu njemački mediji, do ovakvog je scenarija došlo jer su mu se zatvorile dvije arterije u prsima, a operacijom mu je ugrađena premosnica koronarne arterije. Srećom, nakon nekoliko tjedana oporavka, Heynckes se sada osjeća bolje...

- To je bilo najgore razdoblje u mom životu. Nisam mogao spavati, vrijeme kao da je stalo, bilo je užasno - kazao je Heynckes za njemački Kicker.

 

 

Podsjetimo, 77-godišnji stručnjak je jedna od najvećih igračkih legendi Bundeslige, a u trenerskoj karijeri vodio je velike klubove poput Bayerna, Real Madrida, Bayer Leverkusena i drugih.

S bavarskim velikanom osvojio je Ligu prvaka 2013. godine, a od 2018. godine je u mirovini.

Komentara 1

DO
doberdedec
07:06 25.12.2022.

Ahaha, možeš misliti, naj gorije razdoblje. Pa i meni su mijenjali aortalni srčani zalistak, i nakon 6 dana kući, i nikakve traume ni za vrijeme boravka u bolnici niti sada. I ne vidim u tome nešto naj gorije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije