Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bilo je nevjerojatno'

Legenda Barce otkrila sjajnu anegdotu s prvih treninga 16-godišnjeg Messija

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.09.2016.
u 18:23

Argentinski čarobnjak tako nastavlja sa sjajnim igrama i obaranjima rekorda, u Ligi prvaka zabija već 12 sezona zaredom

Lionel Messi sinoć je još jednom oduševio nogometne zaljubljenike. Sjajni Argentinac postigao je protiv Celtica novi hat-trick, šesti u Ligi prvaka, i po tome je postao najbolji igrač u povijesti ovog elitnog nogometnog natjecanja. Isto tako, prvi je na ljestvici strijelaca u grupnoj fazi Lige prvaka, sinoć je došao do 50. pogotka.

Argentinski čarobnjak tako nastavlja sa sjajnim igrama i obaranjima rekorda, a u ovom natjecanju zabija već 12 sezona zaredom. Zbog toga je ponovno glavno lice sportskih naslovnica, a njegovih početaka prisjetila se legenda Barce. Ludovic Giuly tri godine je proveo u katalonskom klubu i osvojio po dva prvenstva i dva kupa te jednu Ligu prvaka. Prepričao je sjajnu anegdotu s prvih treninga tada 16-godišnjeg Messija.

– Imao je samo 16 godina, ali sve nas je uništavao na treninzima. Sjećam se da su ga svi tukli po cijelom tijelu kako bi izbjegli to da ispadnu smiješni, a on ništa nije govorio – kazao je Giuly pa nastavio:

– On je samo ustao i nastavio igrati. Svaki njegov kontakt s loptom bio je opasan, bilo je to nevjerojatno. Znao bi proći kroz četvoricu i zabiti gol. Čak su i naši braniči bili nervozni kad bi ga vidjeli. Išli su na njega žestoko, ali on ih je uspio proći. Bio je izvanzemaljac, sve nas je "ubio" – zaključio je francuski nogometaš.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:13 14.09.2016.

Ludovic Giuly je legenda Barce? Onda je i Ringov legenda Dinama?

HL
HV_LAKI102
19:08 14.09.2016.

Isti kao nas Badelj,Strnic i Vrsaljko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije