Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce Barcinih igrača

Rakitić i Messi s povezom na očima igrali nogomet sa slijepima

Ivan Rakitić
Foto: Reuters
1/8
09.09.2016.
u 16:41

Messi, Rakitić i društvo dobili su poveze na očima i potom su pokušali odigrati nekoliko poteza sa zvučnom loptom, a okušali su se u izvođenju kaznenih udaraca

Naš Ivan Rakitić, Lionel Messi, te njihovi suigrači iz Barcelone Jordi Masip, Sergi Roberto i Sergio Busquets posjetili su španjolsku paraolimpijsku reprezentaciju i okušali  se u igranju nogometa za slijepe.

Messi, Rakitić i društvo dobili su poveze na očima i potom su pokušali odigrati nekoliko poteza sa zvučnom loptom, a okušali su se u izvođenju kaznenih udaraca.

Pucala su po trojica sa svake strane, a za Barcu su Rakitić i Roberto bili neprecizni, dok je Messi uz mnogo muke ipak zabio pogodak. Za španjolsku reprezentaciju slijepih jedini pogodak je postigao Javier Alvaro.

Posjet Barcinih igrača španjolskoj reprezentaciji slijepih organizirao je Unicef.

– Paraolimpijske igre pokazuju da sposobnost, a ne invalidnost određuju što netko može postići u životu. Željeli smo pokazati da nema ograničenja kada je u pitanju želja za postignućima u sportu – kazao je izvršni direktor Unicefa Anthony Lake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije