Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

LeBron s 45 koševa odveo Cavse dalje, Bogdanović ispao

Cleveland - indiana
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.04.2018.
u 22:22

Sa 45 koševa, devet skokova i sedam asistencija, LeBron pak nije dozvolio da mu se po prvi put u karijeri dogodi da ispadne u doigravanju već u 1. kolu.

Bojan Bogdanović i njegovi Indiana Pacersi neće igrati u 2. krugu doigravanja. Na Toronto Raptorse ipak će Cleveland Cavaliersi koji su u sedmoj utakmici 1. kruga na svom parketu nadjačali Bojanovu momčad sa 105:101.

Nažalost, hrvatski košarkaš nije imao svoj napadački dan (šut 1-9). Zabio je samo tri koša, jednu tricu iz sedam dalekometnih pokušaja, no braniči mu nisu kreirali dovoljno otvorenih šuteva pa je neke ispalio i preko ruke. Osim toga, najveći dio susreta upravo je on čuvao najboljeg igrača NBA lige LeBrona Jamesa pa mu za napad nije preostajalo dovoljno energije.

Sa 45 koševa, devet skokova i sedam asistencija, LeBron pak nije dozvolio da mu se po prvi put u karijeri dogodi da ispadne u doigravanju već u 1. kolu. Kingu Jamesu ovo je bila sedma "majstorica" u doigravanju i peta pobjeda, a kroz ovu seriju postao je i NBA rekorder u broju osvojenih lopti u play-offu, a jednu vrlo važnu ukrao je i Bojanu kojem je, zapravo, lopta ispala iz ruku. LeBronu je ovo bila 22. play-off utakmica u karijeri u kojoj je zabio 40 i više koševa. Najbolji kod Pacersa bio je Oladipo sa 30 koševa i 12 skokova.

Komentara 3

Avatar cera
cera
06:49 30.04.2018.

Mora da ga je dobro čuvao kad je zabio 45 koševa!!!

PL
@ploto@
13:24 30.04.2018.

Bojan u 37 minuta zabio 3 koša ?! Možemo reći da je potpuno zakazao u najvažnijoj utakmici i da je imao samo malo manje loš nastup da bi Cleveland pao.Po učinku daleko najgori igrač.

DM
drazen.muhvic
06:24 30.04.2018.

Da parafraziram pitalicu iz crtića: "Gdje, gdje je Babo?".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije