Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Boston prošao Milwaukee, sada im stiže Šarićeva Philadelphia

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
29.04.2018.
u 08:54

U odlučujućem dvoboju Boston Celticsi su kod kuće pobijedili Milwaukee Buckse sa 112:96 te ih u sljedećoj rundi čekaju Šarićevi Philadelphia 76ersi

Kada je Milwaukeejev košarkaš Giannis Antetokounmpo ubacio loptu kroz svoj obruč bilo je jasno da Boston ne može izgubiti sedmu utakmicu u seriji NBA doigravanja.

U odlučujućem dvoboju Boston Celticsi su kod kuće pobijedili Milwaukee Buckse sa 112:96 te ih u sljedećoj rundi čekaju Šarićevi Philadelphia 76ersi.

Dario Šarić
1/5

U momčadi Brada Stevensa trojica su igrača bila odlično raspoložena. Centar Al Horford i Terry Rozier ubacili su po 26 koševa, a sjajan je bio i Jayson Tatum s 20 poena.

Kod gostiju su najraspoloženiji bili Khris Middleton s 32 te Bledsoe s 23 i Antetokounmpo s 22 koša.

Prvu utakmicu polufinala Istočne konferencije košarkaši Celticsa i Sixersa igraju u ponedjeljak u Bostonu.

U prvoj polufinalnoj utakmici Zapadne konferencije Golden State Warriorsi su bez Stepha Curryja u svojoj dvorani nadjačali New Orleans Pelicanse sa 123:101.

Domaću momčad predvodio je Klay Thompson s 27 koševa, dok je Kevin Durant ubacio 26 poena te je imao 13 skokova. Najbolji kod Pelicansa bio je Anthony Davis uz 'double-double' učinak, zabio je 21 koš i imao deset skokova.

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:04 29.04.2018.

philadelohia je bolja može proći boston,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije