Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto za sebe

LeBron potvrdio da neće na Svjetsko prvenstvo, snimat će Space Jam 2

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
02.04.2019.
u 15:16

Vlasnik dva olimpijska zlata nije isključio mogućnost nastupa na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James neće biti u sastavu američke reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kini, objavio je u utorak američki sportski portal The Athletic. 

Umjesto u momčadi koju će voditi Gregg Popovich, James će se pripremati za sljedeću NBA sezonu i snimati nastavak filma Space Jam, u kojem će zamijeniti Michaela Jordana, prvo ime originala iz 1996. godine.

- Volim Popa i sve što donosi, ali ovo nije dobro ljeto za mene - izjavio je James, koji će prvi put nakon 2005. godine propustiti nastup u doigravanju, a vodstvo Los Angeles Lakersa je pred kraj prošlog tjedna odlučilo poštediti svoju zvijezdu napora u ostatku osnovnoga dijela sezone na izmaku.

Ipak, vlasnik dva olimpijska zlata iz Pekinga 2008. i Londona 2012. te bronce iz Atene 2004., nije isključio mogućnost nastupa na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

- Da, mogućnost za to postoji. Ovisti će o tome kako ću se osjećati. Volim Olimpijske igre - izjavio je James za The Athletic.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije