Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Zubac odličan u pobjedi, sjajnim zakucavanje 'zapalio' Staples Center

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.04.2019.
u 10:03

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u slavlju svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa (šut iz igre 6/7), četiri skoka, jednom ukradenom loptom i jednim blokom

LA Clippers su lako sa 113-96 pobijedili kod kuće Memphis Grizzliese zahvaljujući čemu su se popeli na peto mjesto Zapadne konferencije, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u slavlju svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa (šut iz igre 6/7), četiri skoka, jednom ukradenom loptom i jednim blokom. Gledatelje u Staples Centeru posebno je oduševio svojim sjajnim zakucavanje koju možete vidjeti OVDJE.

Danilo Gallinari je bio najučinkovitiji igrač Clippersa s 27 koševa i 15 skokova, dok je Montrezl Harrell dodao 20 ubačaja.  Clippersi (47-31) su sada izjednačeni na petoj poziciji Zapada s Utah Jazzom. Grizzliese je predvodio Delon Wright s 20 poena. 

Ivica Zubac
1/7

Golden State Warriors su sinoć kod kuće s visokih 137-90 pobijedili Charlotte Hornetse, a samo u prvom poluvremenu su ubacili 71 koš. Stephen Curry s 25 koševa i Klay Thompson s 24 su zajedno zabili 11 trica.

Nakon ove pobjede i iznenađujućeg poraza Denvera kod kuće od Washingtona, Warriorsi (52-24) i imaju prednost od jedne utakmice ispred Nuggetsa (51-25) na vrhu Zapadne konferencije večer prije njihovog međusobnog ogleda u utorak u Oaklandu.

Washington Wizards su u gostima s 95-90 svladali domaće Denver Nuggetse, a do pobjede ih je vodio Troy Brown Jr. s 24 ubačaja. Kod Denvera je najbolji bio Nikola Jokić s 23 koša i 14 skokova.

Sacramento Kings su kod kuće sa 113-106 nadigrali San Antonio Spurse koji su već osigurali nastup u doigravanju, 22. sezonu zaredom, čime su izjednačili NBA rekord. Buddy Hield je bio najbolji pojedinac Sacramento Kingsa s 26 koševa.

Dallas Mavericks su na gostovanju sa 106-103 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a pobjedu im je osigurao Dwight Powell sa zakucavanjem 21 sekundu prije kraja.

Atlanta Hawks su zahvaljujući košu 'rookieja' Traea Younga na zvuk sirene za kraj sa 136-135 slavili protiv Milwaukee Bucksa, a LA Lakers su u gostima sa 130-102 bili bolji od New Orleans Pelicansa.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije