Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA INVESTICIJA

LeBron nije jedini i Mayweather bi svoj NBA klub: Nije nikakav hir

Boxer Floyd Mayweather walking along trendy Rodeo Drive in Beverly Hills, Ca
QuarterflashVantage News//PIXSELL/PIXSELL
15.06.2022.
u 21:00

NBA liga trenutačno broji 30 klubova, no postoje najave kako bi se moglo dogoditi širenje lige, prvo nakon 2004. godine te da bi liga u idućoj verziji mogla imati 32 kluba.

Floyd Mayweather, 45-godišnja nekadašnja svjetska boksačka zvijezda, ozbiljno je najavio kako ima namjeru u skorijoj budućnosti kupiti NBA klub.

- Nikada o tome nisam govorio u javnosti i to nije nikakav hir. Već duže vrijeme planiram u djelo provesti kupnju NBA momčadi. U posljednjih pola godine obavljao sam i neke važne razgovore s ključnim pojedincima o tome - rekao je Mayweather koji je prije nekoliko dana primljen u Međunarodnu boksačku kuću slavnih, a ujedno je prihvatio novo sudjelovanje u ekshibicijskoj MMA borbi u oktogonu, koju će krajem godine imati u Japanu protiv tamošnje zvijezde Mikurua Asakure.

NBA liga trenutačno broji 30 klubova, no postoje najave kako bi se moglo dogoditi širenje lige, prvo nakon 2004. godine te da bi liga u idućoj verziji mogla imati 32 kluba. Kao gradovi domaćini novih klubova najčešće se spominju Las Vegas i Seattle koji je kroz povijest imao momčad koja se 2008. godine preselila u Oklahoma City.

Inače, ranije je LeBron James, NBA zvijezda iz Los Angles Lakersa, najavio kako bi volio postati vlasnikom momčadi iz Las Vegasa ukoliko taj grad dobije pravo na NBA franšizu ili se u taj grad preseli jedna od postojećih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije