Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PARTNER

LeBron nakon čak 17 godina suradnje zamijenio Coca Colu za Pepsi

LeBron James
Reuters/Pixsell
16.01.2021.
u 13:30

Procjenjuje se kako James godišnje od sponzorskih ugovora zarađuje 60 milijuna dolara te dijeli drugo mjesto na listi najplaćenijih sportaša na svijetu s golferom Tigerom Woodsom. Više zarađuje samo švicarski tenisač Roger Federer čija se godišnja zarada od reklama procjenjuje na 100 milijuna dolara

Američka košarkaška superzvijezda LeBron James odlučio je promijeniti sponzora kada su u pitanju bezalkoholna pića i nakon 17 godina suradnje s Coca Colom postaje zaštitno lice Pepsi Cole.

James je surađivao s Coca Colom od svog dolaska u NBA ligu 2003. godine, no na kraju 2020. mu je istekao ugovor s tom kompanijom.

Po navodima više američkih medija James je dogovorio reklamiranje novog energetskog napitka tvrtke PepsiCo nazvanog "Rise Energy", a mogao bi postati i lice Pepsi Cole.

Procjenjuje se kako James godišnje od sponzorskih ugovora zarađuje 60 milijuna dolara te dijeli drugo mjesto na listi najplaćenijih sportaša na svijetu s golferom Tigerom Woodsom. Više zarađuje samo švicarski tenisač Roger Federer čija se godišnja zarada od reklama procjenjuje na 100 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije