Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRACNUSKI LE MONDE:
Povratak na članak

HNS funkcionira na mafijaški način, a Zdravko Mamić sve kontrolira

- Postoje snažne veze između Zdravka Mamića i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović - rekao je Loïc Tregoures

Komentari 106

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:55 22.06.2016.

Imate vi svog Platinija pa to rješavajte a da vam nema arapa ni kvalificirali se ne bi osim kao domaćini

VL
BE
berogrga
12:54 22.06.2016.

Ljudi, ovakvi članci u stranim medijima se naručuju iz Hrvatske, to vam jako malo košta. Na primijeru afere PR agencije grizli smo vidjeli kako to funkcionira. Bez problema se naruči i malo plati (u Hrvatskoj 1500 do 3000 eura) da se nekoga po medijima na ovakav način pljuje.

VL
GA
gafe
12:06 22.06.2016.

Zar nemozete ni danas uzivat u nasoj pobjedi ?! Sta se tice Francuza mislim da su oni zadnji koji mogu solit pamet

VL
DR
draxy
12:34 22.06.2016.

Kakve vi antihrvatske članke prenosite,stidite se ako imate srama.Opravdavati onaj specijalni rat koji se vodi protiv RH i napisati da su baklje i povici normalna pojava a topovski udar nesretni slučaj-sramota novinarstva.

VL
DU
Deleted user
12:30 22.06.2016.

Kako taj stručnjak nije upoznat da su huligani počeli sa neredima još 98 god.dok je savez vodio Vlatko Marković,a "mafijaša" Mamića nije bilo ni blizu? Kako taj francuski stručnjak ne zna da su huligani rušili Canjugu i Croatiu Tuđmana dok "mafijaš" Mamić nije bio ni blizu?Kako taj stručnjak ne zna da su sve uprave Hajduka"demokratski "bjeżale iz Hajduka,a Hajduk najkażnjavaniji klub EU zbog svojih navijača!Zašto kada u međunarodnim utakmicama sude strani suci i nema Mamićevog plaćanje sudaca,a Hajduku sude za kupovanje i podmićivanje sudaca !?Nije jado nikakav stričnjak nego običan šarlatan koji je par dana čitao Hrvatske novine i sve mu postalo jasno!?Pljuc !!!Vidimo se u finalu,Mamić će nam to srediti kao i Ligu prvaka ,uostalom!

VL
BA
bazana
12:18 22.06.2016.

Ma koji novinar i novine? Kome vi dajete prostora. Sramite se

VL
BU
budagigo
12:22 22.06.2016.

Kakve gluposti ljevičarskog francuskog lista i nekoga "stručnjaka"pristranoga do bola.dobro da nisu zvali slavenku drakulić.lupeta o mamiću,šukeru i splašnjavanju oduševljenja nakon 1998g.,a mamić i šuker tek par godina vode hns.mamić nešto duže.nikakav mamić i šuker,nikakva mafija samo savez komunista hrvatske(od 1993g.pod lažnim imenom sdp) podriva cijelu državu pa se tako okomio na dinamo još početkom devedesetih kada je huškao "navijače"da vrijeđaju franju.iskoristili su nezadovoljstvo dalmoša lošim rezultatima haYdUka za koje su sami krivi jer su si pokrali vlastiti klub,ubacili se među navijače,usmjerili njihovo nezadovoljstvo prema nogometnom savezu i od tada provode akcije.naravno dalmošima nije lako priznati vlastitu odgovornost za vlastite propuste jer su uvijek bili narcisoidni,samoljubivi i falični pa im je linijom manjeg otpora jednostavnije nači krivca u drugome,a skh-sdp je to iskoristio.

VL
NO
Norway
12:32 22.06.2016.

Orepic kontrolira sve pa tako i hapsenje kceri zbog smsa i za njeno pustanje iz zatvora su trazili milijun kuna,toliko je dijete bilo " opasno". Sramotno je opravdavati huligane i njihovo " nezadovoljstvo",a istovremeno dozvoljavati njihovo izivljavanje nad RH. I Bauera i njegove ekspertize u svim medijima,zasto njega ne hapsite?

VL
DU
Deleted user
12:31 22.06.2016.

Le mond su novine koje su godinama slobodana Miloševića zvali mirotvorac balkana !

VL
DA
danebi
12:29 22.06.2016.

E pa nek nam ti sladokusci zabljih krakova objasne kako njihov policijski sustav funkcionira kad im bez problema sve mogu dovuci u stadion. Raj za teroriste.

VL
PO
pozornik66
12:23 22.06.2016.

Kada je pa Karamarko sad udri po Kolindi

VL
GR
grgaman
12:37 22.06.2016.

Znaci HNS funkcionira kao i lijevi udbaski mediji i ostale institucije sa umrezenom mafijom koja selektivno proziva ,sudi, pljuje i ocrnjuje sve sto je hrvatsko . Makli su Karamarka bez krivnje a sada zele i predsjednicu dok je bahati Milanovic i brat mu te ostatak SDP mafije postedjen harange za puno , veci kriminal , prodaje firmi ortacima, milijunske predstecajne pogodbe itd itd. Opustosite Hrvatsku do kraja jer ovce je lako manipulirati ali cete biti rastrgani od tih istih ovaca kad izadju na ulice i postanu kao oni koji danas bacaju baklje samo ce se dici u tisucama

VL
SM
SmellsLikeŠit
13:06 22.06.2016.

Evo huligani,pišu strani mediji o mafiji u HNS, uspjeli ste. I? Žali bože, oni se prave i dalje gluphi ( ili možda jesu) i sigurno neće odstupiti i ništa se bitno neće promjeniti dok su povezani sa kolindom, adzeom, ustavnimim sudom.... Bolje bi vam bilo da resurse uložite u političko djelovanje, nego što radite cirkuse po stadionima. Dok je ova politička garnitura (HDZ-SDP partija) neće se donjet zadovoljavajući zakon o sportu,već će donjet zakon o "huliganima", pa će završiti u rementincu naa 10, 15 g.

VL
GR
grgaman
12:23 22.06.2016.

Gamag antihrvatska pljuje i napada sa svih strana a posebno iz jugocetnicko udbaskih umrezenih medija. Brisite psi i izrodi hrvatski

VL
LU
lux020
13:16 22.06.2016.

Koja ste bijeda vi iz VL, prenosite ovakvo smeće od članka od nekih zlonamjernih ljudi,a time ih i podržavate.Onaj tko kaže da su nerede pravili navijači a ne huligani i tko tvrdi da je opasno i smješno ove huligane nazvati teroristima, samo je idot.A vi iz VL takvima dajete prostora.Katastrofa i prostitucija od struke.

VL
VK
vječni krojf
15:40 22.06.2016.

Francuzi govore o mafiji?Nema nigdje toliko mafije kao kod njih.Zar je taj Tregoures zaboravio kako je UEFA-u vodio njegov zemljap Platini.Ovo sto ste nabrojali gospodine Pavicu nije doslo od Francuza nego od vas.Vi iskoristavate situaciju kao ono rekli a sveve je to od vas.Vama je mozda krivo sto je Hrvatska pobijedila,onda bi imali vise materijala za klevetanje i tracanje.Ovako vam za par dana zatvorili usta.

VL
SA
Sampei
12:58 22.06.2016.

kakav jadan pamflet koji su objavili francuzi koji su oduvijek protiv nas, a za srbe! no najžalosnije je što to prenosi nekad ugledni VL koji je postao prava žuta tiskovina

VL
ZG
zgrio
13:30 22.06.2016.

Članak je obično plaćeno sme.e. Cijela priča oko HNSa je priča oko velike love koja se vrti u i oko nogometa i kao bonus manipulacija neukim huliganima. Budući da je savez stalno u plusu, a ljevi nemaju nikakav upliv u to, godinama rovare kako bi i to upropastili i postavili svoje ljude(isušivača močvare recimo) S druge strane ekipa oko Mamića je toliko jaka da su trenutno nedodirljivi. Ali nek se grizu, Hrvatska igra odlično i samo naprijed.

VL
DU
Deleted user
13:11 22.06.2016.

bar ne trpamo golove rukama da bi se plasirali na velika natjecanja!

VL
DU
Deleted user
14:42 22.06.2016.

Znači funkcionira nešto kao SDP!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.