Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Lazio uz hat-trick Immobilea svladao Genou, Badelj igrao do 74. minute

Ciro Immobile
Reuters/Pixsell
10.04.2022.
u 15:33

Milan Badelj je igrao za Genou do 74. minute.

Lazio je u nedjelju u utakmici 32. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 4-1 svladao Genou a najzaslužniji je bio Ciro Immobile koji je upisao hat trick.

Poveo je Lazio u 31. minuti susreta pogotkom Marušića, a na kraju prvog poluvremena u sudačkoj nadoknadi je Ciro Immobile zabio svoj prvi gol za 2-0.  U drugom poluvremenu u 63. minuti Immobile zabija svoj drugi gol za 3-0, a onda pet minuta kasnije Patric zabija autogol i Genoa smanjuje na 1-3. Svoje treći gol nas utakmici Immobile je zabio u 76. minuti.

Milan Badelj je igrao za Genou do 74. minute.

Lazio je zahvaljujući ovoj pobjedi skočio na peto mjesto i ima 55 bodova., jedan više od Rome koja danas kasnije igra kod kuće protiv Salernitane, zadnjeplasirane momčadi na ljestvici. Genoa je 19. sa 22 boda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije