Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Lakersi izjednačili, Milwaukee smanjio na 3:1

NBA: Playoffs-Portland Trail Blazers at Los Angeles Lakers
Foto: Mike Ehrmann/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.09.2020.
u 09:34

Milwaukee Bucks su slavili u četvrtoj utakmici doigravanja Istočne konferencije protiv Miami Heata nakon pridužetka sa 118-115 unatoč unatoč ozljedi prve zvijezde Giannisa Antetokounmpoa. T

Milwaukee Bucks su smanjili na 3-1 u seriji na četori pobjede svladavš sinoć u Orlandu nakon produžetaka sa 118-115 Miami Heat, dok su LA Lakers izjednačili na 1-1 protiv Houston Rocketsa od kojih su bili bolji sa 117-109. 

Milwaukee Bucks su slavili u četvrtoj utakmici doigravanja Istočne konferencije protiv Miami Heata nakon pridužetka sa 118-115 unatoč unatoč ozljedi prve zvijezde Giannisa Antetokounmpoa. Tako su izborili barem još jednu utakmicu u seriji i smanjili vodstvo Miamija na 3-1.

Miami je imao priliku za pobjedu na kraju regularnog vremena, ali pokušaj Gorana Dragića za tricu iz teške pozicije nije bio uspješan.

U odsustvu Antetokounmpoa, koji je u drugoj četvrtini ponovno uganuo ozlijeđeni gležanj, zbog čega je njegov nastup i prije ove utakmice bio upitan, zablistao je Khris Middleton sa 36 koševa. Također je odlučio produžetke tricom 6,9 sekundi prije kraja.

Do ozljede Antetokounmpo je ubacio 18 koševa za Milwaukee u 11 minuta.

Najbolji strijelac Miamija bio je Bam Adebayo sa 26 koševa, 12 skokova i osam asistencija.

LeBron James i Anthony Davis su zajedno zabili 62 koša i ugrabili 21 skok za pobjedu LA Lakersa nad Houston Rocketsima od 117-109 u nedjelju navečer i izjednačenje na 1-1 u seriji u polufinalu Zaadne konferencije.

James je 'za dlaku' izmaknuo triple-double, utakmicu je završio sa 28 koševa, 11 skokova i devet asistencija. Davis je dodao 34 ubačaja.

Iako je utakmica počela sjajno za Lakerse, u drugom poluvremenu dolazi do promjene. Lakersi su imali prednost od čak 21 koš na početku druge četvrtine, ali su onda u dugom poluvremenu morali izdržati navalu Rocketsa. U trećoj četvrtini su Rocketsi nadigrali Lakerse sa 41-23 i vodili su sa pet koševa.

No u zadnjoj četvrtini Los Angeles je nadigrao Rocketse sa 27-17 i pretvorio zaostatak 92-90 u vodstvo od osam koševa.
Overall, Houston outscored the Lakers 41-23 in the third quarter, and led by as many as five points.

Kod Rocketsa najbolji je bio James Harden sa 27 koševa i sedam asistencija. Eric Gordon je dodao 24 koša.

NBA doigravanje
ISTOČNA KONFERENCIJA, polufinale:
Milwaukee Bucks - Miami Heat         118-115 (produžetak)
(Miami vodi u seriji na četiir pobjede 3-1)

ZAPADNA KONFERENCIJA, polufinale:
Houston Rockets - Los Angeles Lakers 109-117
(Momčadi su izjednačene u seriji na 1-1)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije