Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Lacković pod upitnikom za nastup protiv Zagreba

Ivano Balić, Domagoj Duvnjak
Nino Strmotić
18.10.2009.
u 11:13

Njemački dnevnik Die Welt posvetio je velik prostor dvoboju Zagreba CO i HSV-a u trećem kolu C skupine rukometne Lige prvaka. Za to su se novinari uglednog lista poslužili Domagojem Duvnjakom.

Mladog su Đakovčanina nagovijestili kao nasljednika Guillaumea Gillea, 33-godišnjega srednjeg vanjskog igrača i kapetana kluba, koji je o Duvnjaku progovorio biranim riječima.

- Ima sve što treba da bi postao superzvijezda. Svjetska je klasa već u ovom trenutku, no kod njega ima još toliko prostora za napredak. Domagoj je dobar i inetligentan dečko. Za njega uopće ne treba brinuti – kazao je francuski reprezentativac.

Sam 21-godišnji hrvatski reprezentativac progovorio je pak o srazu protiv Ivana Balića, od 2003. do 2006. službeno najboljega svjetskog rukometaša u neprekinutom nizu.

- Ivano je moj uzor. Njemu u čast nosi broj četiri na dresu HSV-a. Za mene je to uistinu poseban osjećaj, suočiti se s njim na parketu.

Lacković: A baš sam se radovao dvoboju sa Zagrebom        
Do samog početka utakmice rukometne Lige prvaka između Zagreba CO i HSV-a, koja u zagrebačkoj Areni počinje u 17.30, nastup hrvatskog reprezentativca u redovima gostiju Blaženka Lackovića bit će upitan...

- Iščekivao sam ovu utakmicu pred zagrebačkom publikom još od ždrijeba. Baš sam joj se radovao – istaknuo je 29-godišnji lijevi vanjski pucač Hamburžana, koji ima problema s meniskusom.

- Izaći ću s momčadi na zagrijavanje i vidjeti kako će se odvijati situacija. Neću riskirati. Zna boljeti baš gadno i budem li opet osjetio bol, neću nastupiti. U prošlosti sam naučio da momčadi za koju igram mogu biti od koristi isključivo ukoliko sam stopostotno spreman.

Lackovića, koji je u osam ovosezonskih nastupa za HSV zabio 30 golova (3.75 po utakmici), tako će po svemu sudeći na njegovoj poziciji mijenjati Pascal Hens i Domagoj Duvnjak.

- Svaki je igrač u našem klubu važan, no svaki je također i zamjenjiv, jer dobru zamjenu imamo za svaku poziciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije