Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

LA Lakersi pobijedili i treću utakmicu nove sezone

wade
Reuters
01.11.2010.
u 09:28

Aktualni prvaci NBA lige, košarkaši LA Lakersa, slavili su i trećoj utakmici nove sezone. Na svom su parketu pobijedili Golden State sa 107:83.

Lakerse je do novog trijumfa predvodio Španjolac Pau Gasol s 26 koševa i 12 skokova, dok je Kobe Bryant ubacio 20 poena. Odličan je bio i Lamar Odom koji je uz 16 koševa imao i 14 skokova. Kod gostiju Ellisa (20 koševa) nije ima tko pratiti.

Utah u predsezoni nije izgubila ni jednu utakmicu, a na početku nove sezone upisala je dva poraza. Ipak, negativan niz prekinuli su u Oklahoma Cityu, gdje su svladali domaću  momčad vrlo uvjerljivo - 120:99. Gostujući sastav predvodili su Paul Millsap sa 30 koševa uz 16 skokova i šest asistencija, te Al Jefferson s 23 koša i 10 skokova i Deron Williams koji je ubacio 16 poena, a još je imao 15 asistencija, i pet skokova.

U preostala dva susreta Miami je slavio kod New Jerseya 101:78, a Dallas je u gostima pobijedio LA Clipperse 99:83. Treba izdvojiti da je Jeson Kidd (13 koševa, 9 skokova i 7 asistencija) ubacio koš Clippersima s vrha reketa polovice terena koja je pripadala Dallasu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije