Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

LA Kings pobjedom povećali prednost u Pacifičkoj diviziji

NHL
Reuters
25.01.2016.
u 14:15

Chicago Blackhawksi su sinoć sa 2:0 pobijedili St. Louis Blues, a Corey Crawford je obranio 25 udaraca prema svojim vratima i upisao svoj sedmi shutout ove sezone.

Marian Gaborik je zabio gol u četvrtoj minuti produžetka osiguravši tako pobjedu od 3:2 za Los Angeles Kingse nad divizijskim rivalima San Jose Sharksima i prednost od devet bodova u Pacifičkoj diviziji. 

Prva dva gola za Los Angeles zabili su Drew Doughty i Vincent Lecavalier, dok je Jhonas Enroth obranio 30 udaraca za Los Angeles (30-15-3). Golove za San Jose zabili su Joe Pavelski i Logan Couture.

Chicago Blackhawksi su sinoć sa 2:0 pobijedili St. Louis Blues, a Corey Crawford je obranio 25 udaraca prema svojim vratima i upisao svoj sedmi shutout ove sezone. Crawford je imao 12 obrana u prvoj trećini koju su Blues kontrolirali, ali su Blackhawks poveli u drugoj pogotkom Artemija Panarina. Drugi gol na utakmici zabio je Andrew Shaw u petoj minuti zadnje trećine. Nakon što su bili nadigrani sa 12-6 u prvoj trećini, Blackhawksi su preokrenuli igru i nadmašili su Bluese u udarcima prema suparničkim vratima sa 11:6.

Mike Hoffman je zabio gol, a Craig Anderson je upisao 35 obrana u pobjedi Ottawa Senatorsa od 3:0 nad New York Rangersima. Bobby Ryan i Jean Gabriel Pageau su zabili preostala dva gola za Ottawu kojoj je ovo peta pobjeda u zadnjih 13 utakmica. Vratar Henrik Lundqvist je imao 30 obrana u porazu Rangersa (26-17-5) kojima je ovo četvrta utakmica ove sezone u kojoj nisu zabili gola.

>> Hat trick Malkina za pobjedu Pittsburgha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije