Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Hat trick Malkina za pobjedu Pittsburgha

Jevgenij Malkin
Reuters/PIXSELL
24.01.2016.
u 10:20

Montreal je u prvoj trećini poveo 2-0 golovima Davida Desharnaisa i Thomasa Fleischmenna, a u drugoj trećini su za Toronto zabili Nazem Kadri i Joffrey Lupul. Zadnja je trećina završila bez golova.

Pittsburgh Penguinsi su sa 5-4 pobijedili sinoć Vancouver Canuckse, a Jevgenij Malkin je postigao svoj deseti hat trick u NHL-u. 

I Jannik Hansen je upisao hat trick u porazu Vancouvera koji je poveo nakon što je on zabio dva gola u prvoj trećini. Na 2-1 je smanjio Malkin na početku druge trećine, a Bo Horvat je povećao prednost Canucksa na 3-1. No onda je Malkin s gva gola doveo Pittsburgh do izjednačenja.

Bryan Rust je zabio za prvo vodstvo Pittsburgha 4-3 sedam minuta prije kraja utakmice, a onda je Sidney Crosby poslao pak u praznu mrežu 1:23 minuta do kraja. Svoj treći gol na utakmici je 16,8 sekundi prije kraja zabio Hansen za konačan rezultat 5-4. Malkin je najbolji strijelac Penguinsa sa 23 gola i 47 bodova, u zadnjih 16 utakmica je zabio devet golova i osvojio 20 bodova. 

Montreal Canadiensi su sa 3-2 bili bolji od Toronto Raptorsa nakon izvođenja kaznenih udaraca prekinuvši tako niz od pet poraza. Golove za Montreal u izvođenju kaznenih udaraca zabili su Lars Eller i Max Pacioretty, a Peter Holland je zabio za Toronto. Mike Condon je obranio 17 udaraca na utakmici i četiri od pet pokušaja u kaznenim udarcima za Montreal (24-20-4).

Montreal je u prvoj trećini poveo 2-0 golovima Davida Desharnaisa i Thomasa Fleischmenna, a u drugoj trećini su za Toronto zabili Nazem Kadri i Joffrey Lupul. Zadnja je trećina završila bez golova.

REZULTATI:

Arizona Coyotes - Los Angeles Kings      3-2
Pittsburgh Penguins - Vancouver Canucks  5-4
San Jose Sharks - Minesota Wild          4-3
Boston Bruins - Columbus Blue Jackets    3-2 (kazneni udarci)
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens 2-3 (kazneni udarci)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks        3-4
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning   5-2
Winnipeg Jets - New Jersey Devils        1-3
Dallas Stars - Colorado Avalanche        1-3
Edmonton Oilers - Nashville Predators    1-4

>> Blackhawksi izgubili drugu utakmicu zaredom

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije