Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZADINA ODNOSA

L'Equipe otkrio šokantne detalje: 'Vrijeđao je Tudora ispred svih, a stalno igrao u prvom sastavu'

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Auxerre
ERIC GAILLARD/REUTERS
26.07.2023.
u 21:11

Hrvatski trener imao je buran odnos sa igračima dok je bio na klupi Marseillea

Igor Tudor je na klupi Marseillea prolazio kroz poprilično turbulentno razdoblje tijekom svog mandata koji je na kraju ipak bio uspješan. Nakon samo jedne sezone je napustio klub, a često se sukobljavao sa svojim igračima zbog metoda koje mnogi nisu prihvatili jer su smatrali da su rigorozne

Tudor se u Marseilleu često svađao s braničem Nunom Tavaresom. Napustio je Marseille kada je to učinio i hrvatski stručnjak, a sada su u francuskim medijima izašle informacije da su se tijekom sezone stalno svađali.

VEZANI ČLANCI:

Francuski list L‘Equipe otkrio je pozadinu odnosa Tavaresa i Tudora:

- Nuno je stalno na treninzima vrijeđao Tudora. Tavares je prošao burnu godinu u Marseilleu. Na početku je briljirao. U prve četiri utakmice zabio je tri gola, što je sjajan učinak za bočnog igrača. Zatim je bio poznat po velikim tenzijama između njega i trenera Tudora. Ipak, Hrvat nije mogao zamisliti momčad bez Portugalca. Sve do samog kraja sezone bio mu je stalno u prvoj momčadi iako su svi u klubu znali da ga Tavares stalno vrijeđa na treninzima. To je veliko iznenađenje jer Tudor gradi imidž strogog, autoritativnog trenera.

Tavares je prošle sezone upisao šest golova u 39 nastupa, zaradio je jedan crveni karton, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura, a trenutno nastupa za Arsenal. 

Komentara 2

PE
Petar82
18:55 28.07.2023.

i t glupan

DM
drazen.muhvic
10:18 27.07.2023.

Kako izgleda neuspješan mandat trenera ako se ovaj u kojemu je klub sa 2. mjesta iz prethodne sezone pao na 3., a iz Europe i domaćeg kupa ispao u ranoj fazi naziva uspješnim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije